به گزارش خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، احمد اسکندری نسب، رئیس اداره آموزش و پرورش جیرفت در جلسه انتخاب اعضای مجمع خیران جنوب استان گفت: محدود بودن منابع آموزش و پرورش یک واقعیت است و این نهاد به تنهایی نمی تواند به اهداف عالی برسد.
وی افزود: 98 درصد منابع آموزش و پرورش خرج پرداخت ها و حقوق پرسنل می شود و با 2 درصد باقیمانده مرتفع ساختن مشکلات عظیم عمرانی و ساخت و سازها ممکن نیست.
اسکندری نسب خاطرنشان کرد: 270 مدرسه تخریبی در شهرستان جیرفت وجود دارد که هزینه زیادی برای نگهداری آنها صرف می شود در حالی که هیچ استحکام و امنیتی ندارند.
رئیس اداره آموزش و پرورش جیرفت همچنین گفت: 17 مدرسه در جیرفت با ساختمان های استیجاری اداره می شود و 12 پروژه مدرسه نیز نیمه تمام و نیازمند تخصیص بودجه برای تکمیل طرح است.
اسکندری نسب ب اظهار داشت: طبق آماری که به منظور تشکیل مجمع خیران مدرسه ساز جنوب کرمان تهیه شده در شهرستان های کهنوج، منوجان، عنبرآباد، قلعه گنج و رودبار نیز در مجموع 157 مدرسه تخریبی، 28 مدرسه استیجاری، 37 مدرسه کپری و 38 طرح نیمه تمام وجود دارد.
وی در پایان خواستار توجه خیران و مشارکت آنها در این امر شد و گفت: عامه مردم جنوب کرمان در اثر خشکسالی های اخیر متضرر شده و مشارکت کمتری دارند؛ بنابراین حضور خیران بومی و غیر بومی بسیار مؤثر خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما