لزوم ساماندهی ورود زایران خارجی به ایران

خبرگزاری شبستان: سلطانی‌فر با بیان این مطلب که در خصوص ورود زایران از کشور عراق به ایران با مشکلاتی مواجه هستیم از طرح ساماندهی آنان در قالب امنیت، رفاه و غیره خبر داد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مسعود سلطانی‌فر، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همزمان با مراسم امضای تفاهم‌نامه بین این سازمان و ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به لزوم ساماندهی ورود زایران خارجی به کشورمان گفت: در بحث اعزام زایر از ایران به کشورهای دیگر همچون عراق، عربستان و غیره مشکلی وجود ندارد و این اقدامات اغلب توسط سازمان حج و زیارت انجام می‌شود اما برای ورود زایران خارجی به کشورمان به زیارت اماکن مقدسه که اغلب این افراد از کشور عراق هستند با مشکلی مواجه هستیم ولی کارهای خوبی طی سال‌های خوبی و پایان سال 92 انجام شده و ما نیازمند برنامه‌ریزی جدی هستیم.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی قصد دارد بخش قابل توجه‌ای از زایران خارجی که به ایران سفر می‌کنند از نظر امنیت، مسایل رفاهی و غیره تأمین کند.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به توفیقات امضای تفاهم‌نامه بین این سازمان و ستاد بازسازی عتبات عالیات عنوان کرد: امیدواریم خدمتگزار خوبی برای فعالیت‌ها و پیشبرد اهداف ستاد بازسازی عتبات عالیات در کشور عراق باشیم. این جلسه که پس از تعطیلات چند روزه نوروز اتفاق افتاد فرصتی مغتنم برای امضای این تفاهم‌نامه است البته این تفاهم‌نامه ظاهری بوده و اصل آن در قلب پرسنل و مجموعه سازمان میراث فرهنگی نقش می‌بندد و همه آمادگی کمک به ستاد بازسازی و اجرایی‌شدن اهداف آن دارند و هرچه در بضاعت‌شان باشد به میان می‌آورند.

بنا بر این گزارش، دکتر محمدرضا کارگر، معاون رییس سازمان میراث فرهنگی و رییس اداره کل موز‌ه‌های این سازمان از لزوم توجه به حفظ آثار ایرانی در کشور عراق سخن گفت و تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی آمادگی آن را دارد که از نظر هنرهای اسلامی و ایرانی همچون گچ‌کاری، آینه‌کاری، قلم‌کاری، منبت‌کاری، حفظ فرش‌ها و آثار ایرانی به کمک ستاد بازسازی عتبات عالیات بیاید.

وی افزود: تهدید‌های موجود بازسازی غلط و برداشته‌شدن آثار ایرانی در پروژه‌های عمرانی است که باید راهکار مفیدی برای جلوگیری از این تهدیدات یافت و آنها را به حداقل رساند.

معاون رییس سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: برای جلوگیری از تهدیدات تخریب آثار ایرانی می‌توان مستندات و بروشورهایی در قالب متن‌های قوی و عکس‌های مناسب چاپ کرد و به مردم جهان معرفی کرد تا یک سند مکتوب در اختیار همه باشد یا از ساخت فیلم‌های مستند قوی کمک گرفت تا در آرشیو برنامه‌های داخلی و حتی خارجی قرار بگیرد. یکی دیگر از اقدامات امضای قرارداد قوی سیاسی - نظارتی بین ایران و عراق است تا آثار هنرهای اسلامی و ایرانی که در اثر بازسازی‌ها بدست می‌آید در موزه حفظ و نگهداری می‌شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 358763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha