به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، ارسلان فتحیپور، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه علنی امروز 26 فروردین گفت: همه ما فرزندان انقلاب اسلامی هستیم و روزی که این انقلاب را به ثمر نشاندیم همه با یک شعار انقلاب، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی آن را باور کردیم و در راه این باور تلاش کردیم.
وی افزود: در آن روزگار کشوری را که محتاج بیگانه بود به کشوری خودکفا و دارای امنیت غذایی رساندیم، این کشور استعدادهای زیادی دارد تا از وابستگی به بیگانگان رهایی یابد.
فتحیپور اظهار کرد: تمام دولتها تلاش کردند تا در مقابل توطئههای گوناگون دشمنان بایستند، دشمنان با شناخت از این ایده و هدف خوداتکایی ما ایده جنگ را با هدف براندازی به ملت ایران تحمیل کردند.
وی گفت: رهبری انقلاب با حضور رزمندگان این فرصت تهدید را به فرصت نجات از وابستگی تبدیل کرد و تلاش برای تعیین اهداف اقتصاد مقاومتی و ایدههای دیگر مبدل شد. کشوری که یک روز گندم خود را تولید میکرد امروز توانسته است خود را در مقابل تمام توطئههای دشمنان حفظ کند.
وی با بیان اینکه آیا برای گسترش روحیه جهادی به حد کافی در این کشور کوشیدهایم، خاطرنشان کرد: نتیجه 35 سال تلاش باید خروج از اقتصاد نفتی و توسعه و تقویت ملی و افزایش تولید ایرانیان باشد و زمانی که اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شد پاسخ به این سوالات و نیاز زمانه است.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی نقشه راه مبارکی است که میتوانیم رفاه و خوشبختی ملت ایران را در آن جستوجو کنیم، اگر زمانی که رهبر انقلاب فرمان جهاد و بستهشدن چاههای نفت را دادند عملی میکردیم امروز به بخش عظیمی از اهداف رسیده بودیم و حاصل آن خروج از اقتصاد نفتی و تکمحصولیبودن میشد.
فتحیپور اظهار کرد: در طی سالهای اخیر برخلاف اصول اولیه اقتصاد عمل کردیم و به جای افزایش درآمد و کاهش هزینهها دچار افزایش هزینه و کاهش درآمد شدیم و لازم بود در این زمینه به نیازمندیها و استعدادهای خود بنگریم.
این نماینده مجلس ادامه داد: آمار ما در زمینه واردات بیانگر حجم نیازمندیها است. اقتصاد مقاومتی ما را متوجه این میکند تا ترازوی لازم برای جابجایی هزینهها و درآمدها را اعلام کنیم.
وی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی داشته باشیم لازمه آن مشارکت مردم در اقتصاد و فراهمکردن بستر یکسان برای حضور در تمام عرصههای اقتصاد مقاومتی است. ابزارهای لازم برای یک اقتصاد پویا مبتنی بر تولید ملی و سرمایه و تکنولوژی و مدیریت بازار مصرفکننده است.
وی گفت: رهبر انقلاب در تبیین نقطهنظرات خود در مورد اقتصاد مقاومتی آن را اقتصادی مقاوم در مقابل نوسانات سایر کشورها دانستند و افزودند: این اقتصاد دستخوش تکانهها نمیشود.
فتحی پور گفت: اولین اولویت اقتصاد مقاومتی متحولنمودن سبد درآمدی در کشور و حذف درآمدهای نفتی است و از سوی دیگر تأکید بر نیازهای مصرفی کشور در حوزه استراتژیک است.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس سرمایهگذاری در بخش گردش و سلامت، سرمایهگذاری در بخش معدن و استخراج معادن با جلوگیری از خامفروشی، اقتصاد دانشبنیان، سرمایهگذاری در مصرف انرژی و افزایش صادرات آن به سایر کشورها را به همراه کاهش حجم دولت و چابکسازی آن از دیگر اولویتهای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
فتحیپور اظهار کرد: یک درصد تورم معادل 2 درصد افزایش هزینه برای دولت است، برای افزایش بهرهوری باید نقشه راه در برنامههای اقتصادی روشن باشد و کنترل نقدینگی در بخش صادرات مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: در این خصوص کمیسیون اقتصادی مجلس به عنوان یکی از کمیسیونهای اصلی با تشکیل کمیسیون اقتصاد مقاومتی و با حذف برخی مقررات و موانع در سر راه این هدف تمام آمادگی خود را با عزم جدی در تحقق منویات رهبری اعلام میکند. این کمیسیون برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی آماده تعامل با تمام سازمانها و نهادهاست.
پایان پیام/
نظر شما