تاکید بر ایجاد بازارچه های خوداشتغالی در یادمان های دفاع مقدس

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، بر ایجاد بازارچه های خوداشتغالی در جوار یادمان های دفاع مقدس تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، امروز(25 فروردین) در گردهمایی و آیین تجلیل از فعالان و خادمان ستاد راهیان نور و ستاد اجرایی خدمات سفر خوزستان، خواستار خرید زائر و مسافر از بازار خوزستان و ایجاد بازارچه های خوداشتغالی در کنار یادمان های دفاع مقدس جهت اشتغالزایی شد و گفت: زائران در این بازارچه ها می توانند سوغات خوزستان و تولیدات استانی را خریداری کنند.

 

وی با بیان اینکه باید برای تحقق شعار سال تلاش کرد، ادامه داد: کاروان‌های راهیان نور از ابتدا با یک حرکت مردمی و خودجوش با حضور خانواده شهدا، جانبازان و کسانی که به نوعی علاقه ‌مندان به تجدید میثاق با شهدا بودند آغاز شد و هیچ دستگاهی متولی آن نبود.

 

وی اضافه کرد: امروز بعد از گذشت چند سال با جمعیت و نگاه جدیدی به راهیان نور مواجه هستیم و این حرکت توسعه یافته و شاهد آمار بالای ورود کاروان‌های راهیان نور به خوزستان هستیم که نتیجه همت کسانی است که در طول سال ‌های گذشته در این جهت تلاش و خدمت کردند.

 

سردار شاهوارپور، با بیان اینکه در سال گذشته راهیان نور در سه بخش خلاصه می شد که شامل کاروان های دانش آموزی، دانشجویی و عمومی بودند، افزود: کاروان راهیان نور دانش‌آموزی از مهر سال گذشته آغاز شد و بیش از 500 هزار دانش‌آموز بدون هیچ‌ گونه حادثه ‌ای از سراسر کشور در این مکان‌های مقدس حضور یافتند.

 

وی با اشاره به اینکه امسال بیش از 500 هزار نفر نیز در قالب کاروان‌های راهیان نور دانشجویی از سراسر کشور و 12 هزار نفر نیز از خوزستان در مناطق عملیاتی جنوب حضور یافتند، عنوان کرد: برای عموم مردم نیز امسال علاوه بر اسکان 100 هزار نفر برای هر شب در این مناطق که به صورت کشوری پیش‌بینی شده بود.

 

وی با بیان اینکه علاوه بر این، یک اسکان سرریزی را نیز در استان پیش بینی شده بود، اذعان داشت: برا این منظور از ظرفیت آموزش و پرورش، مساجد، حسینیه ها، دانشگاه ها استفاده شد و در این بخش بیش از 2 میلیون و 500 هزار نفر اسکان متفرقه داشتیم.

 

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، یاد آور شد، در بحث محتوایی راهیان نور، هر شب به مدت 2 ساعت برنامه رزمایش با کار نمایشی را در چهار نقطه اردوگاهی برای زائران برگزار و همچنین برنامه های فرهنگی مختلفی را اجرا کردیم.

 

وی از جمله برنامه های فرهنگی را مستند روایت دفاع مقدس و عملیات ها عنوان کرد و با بیان اینکه راویانی مجرب روزانه 445 نفر روز را راویان ما در مناطق عملیاتی روایت کردند، یاد آور شد: 23 هزار و 604 نفر روز خادم که از جوانان دانشجو و طلبه‌ها بودن کار خدمت به زائران مناطق عملیاتی را انجام می‌دادند.

 

سردار شاهواز پور، با اشاره به اینکه در کنار این موارد از ظرفیت نیروی انتظامی، اطلاعات و بسیج بهره مند شدیم و و در این مدت 6 هزار و 468 هزار نفر گشت بسیج داشتیم، تاکید کرد: در بخش اورژانس نیز 6 هزار و 824 مفر پذیرش بیمار انجام شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 358566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha