حجت الاسلام امیر ارزانی، رئیس اداره امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، به خبرنگار شبستان در اصفهان گفت: امسال با درایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده و مسئولان ما با مدیریت جهادی و مردم با عزم ملی باید در جهت گسترش فرهنگ فاطمی در کشور حرکت کنند که اگر اینگونه شد، کشور از همه حوادث بیمه خواهد شد.
وی اضافه کرد: نه تنها زنان مسلمان بلکه حتی مردان نیز با الگو قرار دادن حضرت فاطمه زهرا(س) در زندگی فردی و اجتماعی خود می توانند باعث رواج فرهنگ فاطمی در کشور باشند و کشور ما اکنون نیازمند گسترش و ترویج فرهنگ فاطمی(س) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.
وی افزود: وظیفه رسانه ها و مسئولان فرهنگی جامعه، دانشگاه ها و حوزه های علمیه در زمینه معرفی ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) به نسل جوان امروزی سنگین تر از گذشته است، چرا که حضرت زهرا(س) بهترین الگوی زنان و نسل جوان جامعه است.
حجت الاسلام ارزانی، با اشاره به در پیش بودن ایام ولادت حضرت زهرا(س) خاطرنشان کرد: این ایام بهترین فرصت برای شناساندن ابعاد زندگانی حضرت زهرا(س) در جامعه است.
وی، مهم ترین ویژگی فرهنگ فاطمی را دفاع از ولایت و تبعیت از رهبری، دفاع از مظلوم، عفت و حیا، بصیرت و کمک به همنوعان و صبر و متانت عنوان کرد.
وی ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استقرار نظام اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره)، نگرش ها نسبت به نقش و اهمیت جایگاه زن در خانواده و اجتماع متحول شد، به طوری که امروز هیچکس نیست که بتواند نقش سازنده و پر رنگ بانوان را در صحنه های مختلف نادیده بگیرد.
وی یادآورشد: هفته زن و نامگذاری این ایام فرصتی است تا به منزلت و جایگاه زنان در اسلام و نقش آنها در خانواده و جامعه بیشتر پرداخته شود و از این منظر برنامه ریزان فرهنگی ما به الگوسازی فرهنگ فاطمی(س) بپردازند.
رئیس اداره امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در پایان به فعالیت های این اداره اشاره کرد و افزود: مهم ترین اولویت این اداره توجه به اعزام های تخصصی و کیفی است و ما در این راستا، اعزام هایی به مکان های مختلف از جمله دانشگاه ها، ادارات، مدارس و مراکز فرهنگی در قالب وعظ و خطابه، پاسخگویی به شبهات، مشاوره، برنامه های شاد از طریق مربیان کودک و نوجوان داریم.
پایان پیام/
نظر شما