آمار اشتغال به واقعیت نزدیک شود

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان شمالی بر ایجاد اشتغال پایدار توسط دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد و گفت: دستگاه ها تلاش کنند اعداد و ارقام اشتغال ایجاد شده را نزدیک به واقعیت ارائ

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، مهندس مجید پورعیسی، معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان شمالی در نخستین جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان شمالی در سال جاری که عصر امروز (23فروردین) در محل سالن شهید ماژانی استانداری برگزار شد، بر ایجاد اشتغال پایدار توسط دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد و گفت: دستگاه ها تلاش کنند اعداد و ارقام اشتغال ایجاد شده را نزدیک به واقعیت ارائه دهند.


وی، تصریح کرد: رویکرد اشتغال ثبت شده بر اساس تعهد دستگاه ها باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار و پوشش بیمه ای مناسب باشد.


وی بر در نظرگرفتن الزامات در فعالیت ها تاکید کرد و افزود: باید با هماهنگی هر چه بیشتر و درایت مدیریتی تمامی مسائل از جمله محدودیت ها نیز در ایجاد اشتغال در نظر گرفته شود و تمامی مسائل به پول و اعتبار ختم نشود.


پورعیسی به وجود اسناد بالادستی در سند چشم اندار و برنامه پنجم توسعه اشاره کرد و از دستگاه های اجرایی استان خواست بر اساس این اسناد فرصت های اشتغالی که می توانند امسال ایجاد کنند را ظرف یک هفته به دبیرخانه کارگروه ارجاع دهند.


وی همچنین از کلیه دستگاه هایی که دارای سهم اعتباری در صندوق توسعه ملی هستند خواست وضعیت متقاضیان را رصد و درجهت رفع مشکلات آنها در هر مرحله اقدام کنند.


معاون برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی از صندوق توسعه ملی به عنوان یک فرصت یاد کرد و اظهار داشت: باتوجه به اینکه ما خیلی در این صندوق فعال نبوده ایم باید دستگاه ها از این فرصت به درستی بهره ببرند.


وی، قرار گرفتن استان در رتبه 31 کشوری در تسهیلات ریالی و رتبه 23 در تسهیلات ارزی را مطلوب ندانست و گفت: تک تک دستگاه های متقاضی اخذ تسهیلات از صندوق می بایست تمامی طرح ها و پروژه هایی که از قبل کار شده و مشکل دارند را بررسی و برای آینده برنامه ریزی کنند.


پورعیسی به بحث نظارت ها نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه یکی از بزرگترین مشکلات ما بحث نظارت است شاخص هایی برای بحث نظارت ها مطرح است تا ناظرین به صورت سلیقه ای عمل نکنند و محتوای قانون نظارت را رعایت کنند و مشکلی برای شرکت ها ایجاد نکنند.


معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان شمالی  به فعالیت سه مرکز مشاوره و کارآفرینی در استان نیز اشاره کرد و متذکر شد: بایستی حداقل در هر شهرستان یک مرکز و یا نمایندگی به منظور راهنمایی و مشاوره علاقه مندان افتتاح شود و حمایت های لازم نیز از آنها صورت گیرد.


وی، فراهم سازی بسترهای لازم برای سرمایه گذاری بخش غیردولتی با اولویت ایجاد اشتغال در مناطق کمتر توسعه یافته و توسعه نیافته و ارائه راه حل جهت کاهش نرخ بیکاری در سطح استان را از جمله خواسته ها و پیشنهادات دانست.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی  نیز در این جلسه به برنامه های سال جاری این کارگروه اشاره کرد و از تغییر جهت گیری ثبت اشتغال دستگاه های اجرایی از حالت اجباری به سمت تعهد اختیاری به منظور ایجاد اشتغال پایدار و افزایش اقدامات نظارتی خبر داد.


علی حسین پور پاکزاد یادآور شد: طی سال گذشته از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی فقط مبلغ 32 هزار میلیون ریال برای 6 طرح از محل تسهیلات ریالی جذب شد که بر اساس هدف گذاری انجام شده در سال 93 در حوزه تسهیلات ریالی مبلغ 200 هزار میللیون ریال و در حوزه تسهیلات ارزی 200 میلیون دلار می بایست جذب شود.


دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان شمالی متذکر شد: بر اساس برنامه پیش بینی شده در سال جاری 500 مورد عملیات نظارتی به منظور نظارت بر روند اجرای اشتغال های ایجاد شده انجام می شود.


حسین پور پاکزاد،  هدایت تسهیلات به سمت خوشه های مزیتی رقابت پذیر در شهرستان های مختلف استان، تکمیل زنجیره های تجاری سازی تولید و فروش محصولات، برپایی حداقل یک نمایشگاه از محصولات تولید شده مشاغل خانگی در شهرستان ها و الزام شهرداری های استان به اجرای ماده 11 قانون مشاغل خانگی دجهت پیش بینی محل های عرضه و فروش محصولات مشاغل خانگی را از جمله خواسته ها برشمرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 357910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha