به گزارش خبرگزاری شبستان در سنندج، دکتر امیرشجاعی، مدرس این کارگاه آموزشی با اشاره به ضرورت برگزاری چنین کارگاههایی گفت: الگوی اخلاق حرفهای توسط افراد در درون قوهقضایی تدوین میشود واین الگوی غالب اخلاق حرفهای در اختیار کارکنان قوه قضائیه قرار دارد.
وی به اهمیت ترویج اخلاق حرفهای در یک دستگاه اشاره کرد و افزود: 36 رشته دانشگاهی از جمله رشتههای مهندسی و پزشکی در غرب دارای PHD اخلاق حرفهای است که دایر شدن این رشتهها سبب تدوین عملی بهتر مبانی اخلاقی میشود.
این مقام مسئول اذعان کرد: نباید از نظر دور داشت که مبانی اخلاق حرفهای در اسلام کاملترین مبانی است و در اصل مبنای اخلاق حرفهای مورد استفاده غرب نزد ماست.
مدرس این کارگاه آموزشی تصریح کرد: در تمام حرفهها برخورد بر دو مبنای اخلاقی و غیراخلاقی و طیف عظیم مابین این دو نوع عملکرد است و گاه تشخیص ظاهری و باطنی اخلاقی برخورد ممکن است آسان نباشد ولی عزت و ذلت در نتیجه دو مقوله اخلاقی و غیراخلاقی برخورد فرد را متلاطم میکند.
وی افزود: نحوه برخورد و رفتار کارمندان قوهقضایی نیز نشات گرفته از این مقوله است و رفتار اخلاقی در عین صدور احکام با اشد مجازات هم نیازمند همراهی با اخلاق حرفهای است.
شجاعی افزود: افراد در ذهن خود دارای اخلاق حرفهای هستند و به وجود اخلاق حرفهای در کار خود باور دارند که همین اخلاق حرفهای مدیریت را هم حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه ایران زمین مهد تمدن در تمام عرصهها و دارای ریشه اخلاقی دیرینه است، اظهار داشت: هر جایی اخلاق حرفهای رعایت شود همراه آن مدیریت صحیح هم اجرایی میشود و اثربخشی و کارایی عملکردها نیز بالا میرود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کردستان، مدرس این کارگاه آموزشی در پایان خاطرنشان کرد: در آموزههای دینی بر تاثیرگذاری اخلاق تاکید شده است و موضوع مهمتر اینکه موضوعات فرهنگی در جوامع ما بیشتر از آنکه از بیرون پیگیری شود از درون نگریسته میشود.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی یک روز با حضور 30 نفر از کارکنان شامل 4 معاون دادگستری، 10 مدیر اداری و دفتری، 9 قاضی و 7 کارشناس خبره در سنندج برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما