به گزارش خبرگزاری شبستان، نویسنده این کتاب درمراسمی که به مناسبت رونمایی از کتاب وی در مرکز فرهنگی شهرتونس برگزارشد،گفت: این کتاب به معرفی انقلاب تونس زمینه ها ،اهداف و چالش های پیش روی آن می پردازد. این کتاب با عنوان عربی " شهاده علی الثوره ثوره الحریه و الکرامه"با تقسیم بندی انقلاب ها به سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و علمی؛ از اهداف انقلاب را مقابله با فساد موجود وحرکت در راستای تغییر نظام و ایجاد نظام مطلوب می داند.
وی با بیان اینکه تونس در زمان بورقیبه وبن علی ضدهویت اسلامی و آزادی تونس عمل شد وجنگ بورقیبه با اسلام بود که از جمله آنها می توان به مواردی مانند بستن مرکز اسلامی جامع زیتونه و تبدیل آن به نهاد حکومتی،برداشتن حجاب سنتی(سفساری)زنان تونسی و منع حجاب،منع استفاده از تاریخ هجری، صدور قانون احوال شخصیه در زمینه زنان ،تاکید برملی گرایی به جای امت اسلامی، جدایی دین از سیاست،الگو قراردادن اروپا برای توسعه همه جانبه تونس،تغییر هویت اسلامی مردان(مانند ممنوع کردن روزه ی رمضان به بهانه ی پایین آمدن سطح تولید ملی ) و جوانان(مانند فراگیری زبان فرانسه) و تغییر نظام اداری تونس اشاره کرد.
این کتاب شامل بخش های تونس در زمان بورقیبه، در زمان بن علی ،روابط مشکوک آمریکا با انقلاب های قرن ، بیان فرضیات ،اهداف انقلاب ودر پایان تهدیدات وچالشهای بعد از انقلاب تقسیم شده است. وی در بخش روابط مشکوک آمریکا با انقلاب های قرن به نقش آمریکا درانقلاب های مخملی اوکراین ،گرجستان،بلاروس پرداخته و حتی بخشی را به نقش آمریکا در فتنه 88 اختصاص داده است.
وی در ادامه به بررسی بازیگرانی که مانع افزایش قدرت و نفوذ آمریکا در جهان می شود پرداخته و چین را از لحاظ اقتصادی ،روسیه به دلیل قدرت تکنولوژی وایران به دلیل معرفی اسلام اصیل و قدرت علمی ونظامی و اقتصادی روبه پیشرفت آن از کشورهایی می داند که در آینده برای هژمونی آمریکا در سطح جهان مشکل ایجاد خواهند کرد وی در این کتاب با بیان اینکه ایران بعنوان یک قدرت درحال پیشرفت و با شعار نه شرقی و نه غربی و عدم وابستگی به ابرقدرت ها توانسته است در حوزه های مختلف تکنولوژی،پزشکی،هسته ای و فضایی پیشرفت های عظیمی داشته باشد و در واقع ایران نسبت به قبل از انقلاب پیشرفت زیادی کرده است.
وی برای اثبات دیدگاه خودآمار وتصاویری از این پیشرفت ها در کتاب خود آورده است. نویسنده در ادامه، کتاب ازشرایط انقلاب را ،تغییر نسبت به گذشته بویژه در حوزه های فکری و فرهنگی می داند. نویسنده سخنانی از شهید مطهری در تعریف انقلاب، بیان می کند که عبارتند از طغیان و عصیانی که مردم علیه نظام حاکم موجود برای ایجاد وضع و نظمی مطلوب انجام میدهند.
وی درفصل پایانی راه حل تونس برای مقابله با چالش ها و تهدیدات بعد از انقلاب را، بازگشت به اسلام اصیل و تولید افکار و نظریات جدید بر اساس اسلام می داند.
پایان پیام/
نظر شما