به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، عقل ما از شناخت ذات نورانی امام عصر(ع) و پی بردن به حقیقت وجودش ناتوان است؛ چراکه مقام آن حضرت بیرون از اندیشه و فراتر از دانش بشر می باشد، از این رو هیچ اندیشمندی را نرسد که معرف او شود و هیچ متفکری را نشاید که به تعریف او بپردازد. در معرفت نور مقدس آن حضرت باید به مکتب وحی و آنچه خدا درباره وی فرموده مراجعه کرد و از فروغ کتاب و سنت بهره گرفت.
کتاب "مقام امام زمان" با نقل حکایتی از یکی از خادمان نزدیک امام زمان(عج) که وسیله ملاقات یکی از نیکبختان را با امام فراهم نمود شروع میشود. این کتاب با ذکر داستان مالوی اصفهانی به نقل از مرحوم شیخ علی اکبر نهاوندی، نکات مهم و ارزشمندی که هر یک درسی روشنگری و پیام بیدادگری است، به اختصار بیان می نماید.
در ادامه کتاب، برای شناخت مقام حضرت به کتب وحی و آنچه خداوند (در آیات و روایات و زیارات) درباره وی فرموده تآسی جسته و مقام قدسی ایشان را بیان می کند. نویسنده در انتها به فوائد دعا و بازتاب ترک آن می پردازد.
چند نکته در این کتاب قابل ذکر است که به شرح آنها میپردازیم.
نکته اول: انسانها در گرداب شدهاند و مشکلات باید بر ائمه معصومین(ع) متوسل شوند.
نکته دوم: در این قسمت به بخشی اشاره میشود که اکثر اولیای خدا صاحبان فضیلت هستند و به طور ناشناس ساده و معمولی و حتی پایینتر از سطح مردم عادی زندگی میکنند برخلاف تصور غلط مردم که اولیای خدا را افرادی سرشناس میدانند.
نکته سوم: براساس توقیعاتی که از امام زمان(عج) به دست آمده، براساس بودن مدعیان دروغگو را اثبات میکند.
نکته چهارم: در این بخش با نقل آیاتی از قرآن و حکایاتی از یکی از علمای بزرگ یکی از ویژگیهای یاران حضرت را رازداری معرفی میکند.
نکته پنجم: بیان این نکته که چگونه میتوان به کمال روحی رسید با استناد بر قرآن و روایات.
شایان ذکر است، "مقام امام زمان" نوشته سیدجمال الدین حجازی ازسوی انتشارات حق یاوران روانه بازار نشر شد.
پایان پیام/
نظر شما