به گزارش خبرگزاری شبستان، «بهاره رهنما» بازیگرتئاتر، سینما و تلویزیون اظهار کرد: به نظر من باید در نمایشگاه کتاب یک قسمتی را برای ناشران پیشکسوت ایجاد و از آنها تقدیر کنند. باید برای ناشرانی که 50 سال در خدمت نشر بوده اند و برای دو نسل جوان کشورمان کتاب چاپ کرده اند، تمهیدات ویژه ای در دادن غرفه و مکان در نمایشگاه کتاب اندیشیده شود.
وی افزود: نمایشگاه کتاب برای من اتفاق خوبی است زیرا به دیدن ناشران و کتاب های ترجمه ای جدید می روم و با توجه به اینکه 5 سال است در روزنامه شرق ستونی را برای معرفی کتاب پر می کنم موهبتی نصیبم شده که هفته ای یک کتاب را بخوانم و خوشحالم که نوجوانان و جوانان را به کتاب و کتابخوانی دعوت می کنم.
رهنما گفت: بیشتر کتاب هایی که معرفی می کنم در زمینه ادبیات و رمان است و فکر می کنم برای کتاب خوان کردن نسل جوان باید آنها را به خواندن رمان و داستان های کوتاه سوق داد تا زمینه علاقمندی آنها فراهم شود.
وی به نقش آموزش پرورش در حوزه فرهنگسازی در مدارس برای کتاب خوانی تاکید کرد و گفت: مطالعه کتاب باید از دوران دانش آموزی نهادینه شود، کتابخوانی هم بخشی از تعالیم تربیتی است که از مدرسه و خانواده آغاز می شود. اهمیت کتاب باید از مدارس نهادینه شود و معلمان وظیفه دارند که این علقه را در وجود دانش آموزان نهادینه کنند.
این بازیگر سینما و تلویزویون گفت: کتاب های ارائه شده به دانش آموزان باید بر حسب رده سنی، جنسیت و قیمت آن باشد.
زمان تحویل غرفه به ناشران اعلام شد
«حسین صفری» مدیر اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره زمان تحویل غرفهها به ناشران عنوان کرد: بر اساس جدول زمانبندی، اول اردیبهشت کار سالنسازی و غرفهبندی تمام میشود و پس از انجام 2 روز کار تاسیساتی در غرفهها، در هفته اول اردیبهشت غرفهها را به ناشران تحویل میدهیم.
وی افزود: با توجه به اینکه بخش عمدهای از فعالیتهای نمایشگاه در فضای باز انجام میشود و بخش کودک و نوجوان، آموزشی، بینالملل و دانشگاهی در فضای باز مصلی مستقر هستند، نزدیک به 90 درصد کار سالن سازی به پایان رسیده و مشغول نصب چادرها در نمایشگاه هستیم.
صفری با اشاره به زمان آغاز غرفهبندی سالنهای نمایشگاه گفت: در چند روز آینده جانمایی نهایی تشکلهای نشر را دریافت میکنیم و از هفته آینده کار غرفه بندی ناشران در محل نمایشگاه آغاز میشود.
مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای ناشران و بازدیدکنندگان از بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: تاکید ما بر روی ارایه امکانات رفاهی برای غرفه داران و ناشران است به همین دلیل، غرفهبندی و طراحیها به گونهای انجام میشود که بازدیدکنندگان در مسیر تردد کمتر به زحمت بیافتند. همچنین با توجه به یکپارچه شدن نمایشگاه، دسترسیها و راهروها به گونهای طراحی شدهاند که بتوانیم اطلاع رسانی خوبی داشته باشیم و ضمن رعایت نکات ایمنی خدمات ویژهای به بازدیدکنندگان ارایه دهیم.
جلسه مدیران نمایشگاه با واحد ارتباطات سیار
جلسه هماهنگی مسئولان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با واحد ارتباطات سیار با هدف ارائه خدمات بهتر در ایام برپایی نمایشگاه برگزار شد.
در این جلسه قرار شد برای رفاه حال بازدیدکنندگان ظرفیت تماسهای مخابرات افزایش یابد و آنتنهای مخابرات در داخل سالنها و محوطه نمایشگاه تقویت شود.
همچنین جلسه دیگری با مسئولان مخابرات و بانک صادرات با هدف رفع مشکل کارتخوانهای نمایشگاه برگزار و طی آن قرار شد با استفاده از یک سیستم جامع کارتخوانها در فواصل زمانی کوتاه تراکنش خرید انجام دهند.
با استفاده از این سیستم بازدیدکنندگان می توانند به راحتی از کارتهای شتاب و بنکارتهای اعتباری در ایام نمایشگاه استفاده کنند.
ایجاد مسیر ویژه برای جانبازان و معلولان در نمایشگاه کتاب تهران
نیکنام حسینپور مدیر کمیته رفاهی بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ارائه خدمات ویژه به معلولان و جانبازان در ایام نمایشگاه خبر داد و عنوان کرد: جلسه مشورتی کمیته رفاهی با حضور 5 تن از اعضا برگزار و تصمیم گرفته شد خدمات رفاهی ویژهای به معلولان و جانبازان شرکتکننده در نمایشگاه ارائه شود.
به گفته وی، مسیر ویژهای با استفاده از کفپوشهای خاص برای عبور جانبازان و معلولان در درون صحن مصلی طراحی میشود تا رفتوآمد در صحن مصلی با سهولت انجام شود.
حسینپور از ارائه خدمات بیشتر به جانبازان و ایثارگران خبر داد و گفت: همچنین قرار است با سازمان بهزیستی و بنیاد شهیدوامور ایثارگران هماهنگیهای بیشتری انجام شود تا امکانات بهتری به این عزیزان در بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ارائه شود.
بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در روزهای 10 تا 20 اردیبهشت 1393 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما