حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درباره ی اولویتهای سال 93 با توجه به شعار امسال به نام "فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی" گفت: مقام معظم رهبری از 6 سال پیش که نامگذاری سالها را به مباحث اقتصادی اختصاص داده اند، از سال دوم متوجه شدیم که این سیاست ادامه دارد.
وی افزود: نسبت به مباحث اقتصادی، کارگروه مشخصی در سازمان پژوهش تشکیل شد تا آنچه را که حلقه به حلقه مقام معظم رهبری به عنوان سیاستهای اقتصادی مطرح میکردند، اجرا کنیم.
حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: بحث آداب و مهارت زندگی و کار و فناوری یکی از حوزههای یادگیری در دوره ابتدایی که کتابها جدیدالتالیف بود که در این حوزهها به مقوله اقتصاد پرداختیم.
وی با بیان اینکه در اهداف آموزش و پرورش که یکی از آنها ساحت اقتصادی و معیشتی است به موضوع اقتصاد توجه کرده ایم خاطر نشان کرد: زیر مجموعههایی که تحت عنوان اقتصاد قرار میگیرد، استخراج شد و در کتابهای درسی دوره ابتدایی که تغییر کرده است 600 نکته در زمینه اقتصاد مقاومتی مانند مصرف بهینه، افزایش بهرهوری، پرهیز از اسراف، معیشت حلال، علاقه مندی به کار، کارآفرینی، تولید و مصرف داخلی، این نکات در قالب تصویر، نوشته و فعالیت در کتابهای درسی گنجانده شده است.
وی با بیان اینکه امسال باید در چند عرصه ارائه خدمت کرده و تولید محتوا داشته باشیم یکی از اولویتهای کاری ما تولید محتوای پایه چهارم ابتدایی و هشتم است اظهار کرد:کتابهای درسی با توجه به دلالتهای برنامه درسی ملی و سند تحول بنیادین تالیف میشود.
وی افزود: در برنامههای رسمی و غیر رسمی آموزش و پرورش به مباحث فرهنگی که به عنوان شعار سال نیز از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد وموضوع اقتصاد مقاومتی توجه میشود.
حجت الاسلام محمدیان افزود: پس از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی مسیر روشنتر شد که در برنامه ریزیهای آتی آموزش و پرورش باید به آن توجه شود.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه در دو بخش آموزش رسمی که در چارچوب کتابهای درسی و کلاس درس است و فعالیتهای غیررسمی مانند فعالیتهای پرورشی سیاستگذاری انجام شود تصریح کرد: منشور این فعالیتها در آموزش و پرورش در هفته معلم ، اردیبهشت ماه رونمایی میشود و بخشی از موارد را در کتابهای درسی رعایت می کنیم.
پایان پیام/
نظر شما