به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، علیاکبر صفیپور اظهار داشت: تاریخ همواره گواه نقش آذربایجان و علما و مفاخر این منطقه در عرصههای مختلف بوده و این خاک زرخیز که مهد شجاعت و غیرت بوده و هست، حماسههای ماندگار بیشماری را بر برگ برگ کتاب پرافتخار خود رقم زده است.
وی افزود: غنای فرهنگی این خطه و نقش تاثیرگذار نخبگان و متفکران بیبدیل آن زبانزد عام و خاص است و گنجینه علما و مفاخر استان در همه اعصار، نماد عزت و سربلندی ایران اسلامی بوده است.
صفی پور گفت: این پیشینه غنی نشان دهندهی شعور فرهنگی متعالی مردمان این سرزمین و اهمیت علم و فرهنگ در این منطقه بوده و همچنین گویای آن است که این مرز و بوم منشاء بسط، گسترش و تعمیم مبانی فکری و فرهنگی اسلامی و شیعی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: تاریخ شگرف آذربایجان و یاد و نام مشاهیر و علما و فقهای آن که به دست هنرمندان توانای این استان بر تابلوهایی کمنظیر مصور شده، توسط این اداره کل زینت بخش موزه علما و مفاخر گردیده است.
صفیپور گفت: معرفی مفاخر و بزرگان و شناساندن و تبیین همت بلند این بزرگان و به تبع آن هویت تاریخی و فرهنگی آذربایجان، زمینه را برای خودباوری نسل جوان جامعه فراهم میآورد و موزه علما و مفاخر محملی است تا علاقمندان به صورت دائمی و متمرکز از تاریخ پرافتخار آذربایجان بهره گیرند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی، وی با اشاره به اینکه یاد و نام این پرچمداران فرهنگ، فقه و عرفان و معرفی وافی و کافی مفاخر پرشمار آذربایجان و همچنین الگوسازی از این بزرگان از اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار داشت: با توجه به اینکه این اداره کل در نظر دارد تا فضای لازم را برای بهرهمندی علاقمندان و اصحاب فرهنگ و علم و عرفان در سراسر استان از این آثار فاخر فراهم آورد، نمایشگاهی از تابلوهای گرانسنگ این موزه به صورت دورهای در تمام شهرستانهای تابعه استان برپا خواهد شد.
براساس این گزارش طرح جامع موزه علما و مفاخر با هدف بازشناسی و آشنایی عموم مردم به ویژه جوانان، با راه و روش بزرگان علم و عرفان و نشر آموزههای متعالی قرآن کریم و ائمه اطهار (ع) اجرا شده و در اجرای این طرح از ظرفیتهای غالب رشتههای هنری و فضای مجازی بهره گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما