به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمد بارانی درنشست با مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری استان سمنان زیربنای هر پیشرفتی در جامعه را فرهنگ آن جامعه دانست و تصریح کرد: زمانی که فرهنگ تبدیل به یک هنجار می شود آنگاه عزت نفس در فرد و جامعه ایجاد می شود در نهایت آن جامعه به سوی پیشرفت و آبادانی می رود.
بارانی با اشاره به نامگذاری امسال به نام “سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ” از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: در مدیریت جهادی ، مجاهد کسی است که پا بر روی تمام علایق خود بگذارد و پست و مقام را بی ارزش دانسته و هدف او فقط رضایت الهی باشد.
بارانی در این خصوص ادامه داد: در مدیریت جهادی انسان به هدف خلقت می رسد.
وی اظهار داشت: امروز بدون تردید میتوان گفت که مهمترین اقدام فعالان حوزه مذهبی و به خصوص دستاندرکاران مساجد در جامعه اسلامی این است که برای پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی(ره) فکر کرده و برای عملیاتی ساختن آن برنامه داشته باشند.
وی با تاکید بر شناخت نقش مساجد در تحولات سیاسی و اجتماعی جامعه اسلامی ادامه داد: مسئولان مراکز فرهنگی و دینی به ویژه مساجد در زمان حاضر باید بتوانند در حوزه تاثیرگذاری بیشتر تدبیر کرده و برنامههای متنوع و جاذب اجرا کنند.
امام جمعه مهدیشهر اضافه کرد: در برهه کنونی همه مردم و مسئولان باید برای دستیابی به مسجد طراز اسلامی تلاش کنند و این هدف به عنوان یک اولویت فرهنگی مد نظر قرار گیرد.
بارانی بر لزوم فراگیر کردن سبک زندگی قرآنی و مسجدی در جامعه ایرانی امروز تاکید کرد و گفت: توجه به سبک زندگی یکی از خواستههای اصلی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.
امام جمعه مهدیشهر همچنین نقش ائمه جمعه و جماعات، هیئت امنای مساجد، خادمان، کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، پایگاههای مقاومت بسیج و هیئت های عزاداری را در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و قرآنی بسیار مهم ارزیابی کرد.
در ادامه مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری استان سمنان گفت: تقویت تعامل کانون ها، انعکاس عملکرد کانون ها، رفع مشکلات پیش روی کانون ها و ساماندهی وظایف و فعالیت های کانون ها از اهداف برنامه های آتی است.
حجت الاسلام محمد رضا حدادیان با اشاره به اینکه متاسفانه دشمنان نظام و اسلام از طریق ورود به بحث های اعتقادی، می خواهند جوانان ما را از دین اسلام دور سازند اظهار داشت: برای مقابله با این موضوع باید جوانان با مطالعه و پژوهش در مسایل اعتقادی شناخت و آگاهی خود را افزایش دهند که در صورت برخورد با این امور دچار تزلزل نشوند.
وی اضافه کرد: لازم است اثرات برنامه های کانون های مساجد را در خانواده ها مشاهده کنیم تا بازدهی تربیتی در خانواده رخ دهد و نشان گر این باشد که افراد با حضور در مسجد، رشد یافته و رکود و سکون در آنها نبوده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کانونهای مساجد با هدف استفاده از ظرفیت جوانان و مردم که در حول محور مسجد زندگی میکنند در راستای اجرای برنامههای فرهنگی، هنری و ... تاسیس شده است، تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامهها و طرحهای متنوع فرهنگی هنری در راستای اهداف خود پرداخته است.
وی در پایان از فعالیت 16 کانون فرهنگی هنری مساجد در شهرستان مهدیشهر خبرداد.
پایان پیام/
نظر شما