به گزارش خبرنگار اجماعی خبرگزاری شبستان، حسین انواری، سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) در اجلاس سراسری مدیران کمیته امداد امام خمینی (ره) در سراسر کشور با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد، فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی برنامههایش را در قالب 4 رویکرد شامل تعامل فکری و فرهنگی خانوادهها، مبحث اقتصادی، خانوادهها، شبکه نیکوکاری با محوریت مساجد و توسعه شیوه و سبک مدیریت جهادی تعریف کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد اسلامی اقتصاد مقاومتی یک جایگاه ویژهای دارد و باید بتوانیم زمینهای فراهم کنیم تا اقتصاد مانع این نشود که به هدف نهایی که همان قرب الهی است، برسیم.
وی با بیان اینکه اقتصاد اسلامی انسانمحور است و میکوشد انسان تعالی یابد، خاطرنشان کرد: اقتصاد هدف نیست بلکه کمک میکند تا به هدف برسیم.
انواری اظهار کرد: باید در بحث راهکارهای افزایش ثروت ملی و برقراری عدالت اجتماعی سرمایهگذاری کنیم تا بتوانیم به اهداف تبیینشده در منویات رهبری برسیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی چهارچوبهایی را مطرح کردند، افزود: ایشان در راستای ارتقای اقتصاد سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را به تدریج بیان کردند که یکی از مهمترین و تضمینکنندهترین سیاستهایی است که در یک موضوع بسیار راهبردی احساس میشود.
وی با اشاره به اهداف چشمانداز 20 ساله کشور گفت: در چشمانداز 20 ساله ایران کشوری است توسعهیافته در سطح منطقه.
انواری با اشاره به اهداف دشمنان از فشارهای اقتصادی بر نظام اسلامی گفت: اختلال و خطر در رفاه ملی بیاعتمادی و جداسازی مردم از نظام، تضعیف نظام اسلامی و تحمیل شرایط ظالمانه، منزویکردن انقلاب، تهاجم به ایمان و فرهنگ مردم و روح استقلالطلبی و ترویج احساس شکست مقاومت ملی از مهمترین اهداف دشمن میباشد.
انواری، دستیابی به اهداف چشمانداز 20 ساله، استحکام و مقاومسازی اقتصاد، توسعه کارآفرینی، مقابله با تحریمهای اقتصادی، تحقق عدالت اجتماعی، ارتقای سطح امنیت اجتماعی و ملی، تولیدمحورکردن اقتصاد و خوداتکایی در نیازهای اساسی کشور را از اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
انواری انعطافپذیری، فرصتسازی، برونگرایی، آیندهنگری، اشتغالزایی و کارآفرینی، انسجام و وحدت ملی را از جمله رویکردهای اقتصاد مقاومتی ذکر کرد.
وی با اشاره به مؤلفههای الگوی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: مدیریت منابع انرژی، ارتباط با اقتصاد جهانی، عدالت اقتصادی و بهرهمندی طبقات محروم متکی به پیشرفتهای علمی، مهارتها و تجربیات، حمایت از تولید ملی و مبارزه با مفاسد اقتصادی از مولفههای الگوی اقتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه مردمیکردن اقتصاد، اجرای صحیح سیاستهای اصل 44، توانمندسازی بخش خصوصی، طراحی و ترویج سبک زندگی متناسب با اقتصاد مقاومتی، تقویت صنایع دانشبنیان، مدیریت مصرف و پرهیز از اسراف، داشتن رویکرد فقرزدایی و ارتقای درآمد طبقات کمدرآمد در سیاستگذاریها و برنامهریزیها را از الزامات اقتصاد مقاومتی برشمرد.
انواری در ادامه در چهار محور فعالیتهای کمیته امداد تعالی فکری و فرهنگی خانوادهها، استحکام اقتصاد خانواده، گسترش شبکه نیکوکاری با محوریت مساجد و سبک مدیریت جهادی را تشریح کرد.
پایان پیام/
نظر شما