به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان، همچون سال های گذشته رفت و آمد هیات های پارلمانی به تهران از فروردین امسال آغاز شده و به نظر می رسد نسبت به سال های گذشته افزایش یابد.
بنابراین گزارش، هیات پارلمانی مجلس شورای اسلامی کشورمان طرح دوستی با هیات های پارلمانی کشورهای مختلف را راه اندازی کرده و سال هاست که با رفت و آمد به این کشورها در صدد افزایش ارتباط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با آنهاست.
این اقدام پارلمان جمهوری اسلامی ایران کمک شایان ذکری به سیاست خارجی کشور می کند.
از زمانی که دولت یازدهم بر سر کار آمده و توجه ویژه این دولت به سیاست خارجی و ترمیم روابط با کشورهای مختلف جهان هیات پارلمانی مجلس نهم نیز فعال تر از گذشته به میهمانی و میزبانی با همتایان خود می پردازد.
در سال 93 نیز این هیات به رفت و آمدهایش ادامه خواهد داد.
در اولین میزبانی بنابر اخبار منتشر شده هیات پارلمانی سوئیس راهی تهران می شود.
رئیس هیات پارلمانی ایران و سوئیس از سفر هیات پارلمانی سوئیس به کشورمان خبر داد.
عباسعلی منصوری آرانی اظهار کرد: هیات پارلمانی ایران و سوئیس چهارشنبه (27 فروردین) به تهران میآیند.
به گفته وی این هیات پارلمانی در این سفر دیدارهایی را با برخی مقامات خواهند داشت.
همچنین قرار بود هیات پارلمانی کشورمان به اروپا سفر کند که بنابر اعلام رئیس این هیات یعنی کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی به دلیل قطعنامه ضد ایرانی اخیر پارلمان اروپا این سفر کنسل شده است.
در سال 1392 نیز سفرهایی از سوی هیات پارلمانی سراسر جهان به ایران انجام شد.
از جمله معروفترین این سفرها سفر هیات پارلمانی اروپا به ایران بود که حواشی بسیار زیادی به دنبال داشت.
در هر حال در کنار کمکی که سفر هیات های پارلمانی به ایران در عرصه سیاست خارجی به دولت می کند باید به یک نکته اساسی نیز توجه داشت.
این که مسئولیت میزبانی و هماهنگی برنامه های این هیات ها در ایران با چه نهادی است تا در صورت بروز مشکل نهادها یکدیگر را به قصور متهم نکنند.
همانند سفر هیات پارلمانی اروپا که بعد از ایجاد شدن حواشی وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی در خصوص دلایل به وجود آمدن این مشکلات با یکدیگر دچار بحث شدند.
پایان پیام/
نظر شما