اعطای تسهیلات مالی بلاعوض به مراکز درمانی اعتیاد

مدیرکل دفتر تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر از اعطای تسهیلات مالی بلاعوض به مراکز درمانی اعتیاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدصادق فتح‌الهی، مدیرکل دفتر تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر در مراسم دومین جشن فارغ‌التحصیلی دوره آموزشی مددیاری اعتیاد که در تالار وزارت کشور برگزار شد، حضور و مشارکت‌ مردم را در امر مقابله با آسیب‌های اعتیاد و روان‌گردان‌ها یک ضرورت دانست و گفت: ما تاکنون اقدامات بسیار خوبی را در بخش مقابله با مواد مخدر انجام داده‌ایم و حتی علاوه بر آن توانسته‌ایم در حوزه‌های پیشگیری و درمان اعتیاد نیز به موفقیت‌های چشم‌گیری دست پیدا کنیم.


وی به ضرورت مشارکت‌جویی همراه با مشارکت‌‌پذیری تاکید کرد و افزود: آمادگی دستگاه‌های دولتی برای مشارکت‌پذیری و فضای معنوی جامعه برای مشارکت‌جویی می‌تواند کمک موثری در ترک اعتیاد افراد معتاد باشد، به‌واقع همدلی و همراهی دستگاه‌ها و جامعه نیازمند یک تغییر فرهنگ عمومی است، تا بتوانیم در حوزه مقابله با اعتیاد برنامه‌ریزی‌های مناسبی را انجام دهیم.


فتح‌الهی اظهار کرد: یکی از نیازهای امروز وجود شبکه نظارت صنفی از دل خود تشکل‌ها است و در آینده نزدیک شبکه ملی نظارتی با حضور پنچ تشکل عمده در حوزه مبارزه با مواد مخدر راه‌ندازی می شود.


مدیرکل دفتر تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: این شبکه کار نظارت صنفی را بر عهده دارد و در آن بیش از 250 نفر از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی حضور دارند و هدف از آن نظارت صنفی و ارتقاء کیفی در جهت کمک به بهبود شرایط مراکز درمان اعتیاد است.


وی از اعطای تسهیلات مالی بلاعوض به مراکز درمانی اعتیاد خبر داد و افزود: در سال 90 در راستای ارتقای کمی و کیفی در حوزه ترک اعتیاد،‌ برنامه‌هایی در  راستای کمک به سمن‌ها تنظیم شده است،‌ بدین‌منظور که هر مرکز درمانی اعتیاد سی نفره‌ای که بتواند به استانداردهای سطح 145 نفر برسد از تسهیلات پنج میلیون تومانی بلاعوض برخوردار می شود.

 

این مقام مسئول در ستاد  تصریح کرد: در برنامه پنج ساله چهارم توسعه،‌ 12 درصد کل درمان اعتیاد توسط مراکز دولتی با جمعیت 81 هزار و پانصد نفر در 325 مرکز دولتی انجام شده و 88 درصد مابقی درمان اعتیاد توسط بخش خصوصی و سازمان‌ های مردم‌نهاد با جمعیت 586 هزار و هفتصد نفر در یک هزار و 554 مرکز ترک اعتیاد صورت گرفته است.


فتح‌الهی افزود: با مشارکت مردم در امر مبارزه با موادمخدر نه تنها مشکل اعتیاد حل  می شود بلکه کشور ما در دنیا در امر مبارزه با موادمخدر یک الگو خواهد بود،‌ پس باید همه اقشار جامعه در این مبارزه مشارکت کنند.
 

بنابر گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، وی تاکید کرد: فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد بهبود یافته امری مهم است، ‌آنان با کسب آموزش‌های لازم می‌توانند هم رویکرد علمی درمان اعتیاد را در کشور اجرا کنند و هم یک فرصت شغلی مناسب برای خود فراهم  کنند.


فتح‌الهی همچنین‌ گفت: علی‌رغم وجود مشکلات بسیاری که در ساختارهای اداری و اجتماعی در حوزه درمان پرهیزمدار وجود دارد،‌ میزان بقای پاکی اعتیاد در کشور ما از میانگین جهانی بیشتر است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 35700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha