حمایت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) از پایان نامه های دینی دانشجویان

خبرگزاری شبستان: مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به برنامه های جدید این حرم مطهر، گفت: آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) از پایان نامه های دینی دانشجویان حمایت می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فارس، حجت الاسلام محسن اسماعیل پور، رئیس حوزه تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) امروز ( 19فروردین) با تاکید بر اینکه راهبردی کردن برنامه های حرم مطهر مورد توجه است، در جمع خبرنگاران گفت: بستر مشارکت های مردم و تشکل های مردمی باید مهیا شود به گنه ای که مردم باید احساس کنند که زمینه حضور و ایفای سهم خودشان بایستی توسط همه عزیزان اتفاق بیفتد.


وی افزود: ایجاد مشاوره با موضوعات مختلف در حرم مطهر با رویکرد دینی، مراکز پاسخگویی به شبهات دینی، ایجاد انضباط مالی به دوری از پراکندگی ها، خط مشی واحد، شفاف سازی مباحث اداری مالی و طراحی چارت اداری برای بهینه سازی نیروی انسانی دنبال می شود.
 

حجت الاسلام اسماعیل پور با تاکید بر اینکه در برنامه ها اولین دغدغه فرهنگی و اولویت نیز فعالیت های فرهنگی است، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری مبنای فعالیت را فرهنگی دانستند و ما اجرای منویات رهبری را مد نظر قرار داریم.

 

 

ایجاد بستر سازی برای حضور جوانان در حرم مطهر


رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به اینکه حرم باید جریان ساز فرهنگ استان باشد، ضمن تاکید بر موثر بودن فعالیت های مناسب، اظهار داشت: کیفی کردن مباحث حرم جز اولویت های حرم مطهر است و باید بسترسازی برای حضور جوانان شود.


وی ضمن تاکید بر مخاطب محوری و تقویت برنامه های فرهنگی، خاطرنشان کرد: دایره تاثیر گذاری باید مشخص باشد و حضور جوانان را بیش از گذشته داشته باشیم که در این راستا جهت مباحث فرهنگی سه اتاق فکر ایجاد شده و درب های تفکرات و ایده پردازان به روی آنان باز است.


حجت الاسلام اسماعیل پور با بیان اینکه مردم شیراز از بسیاری از رویدادهای حرم مطهر بی خبر هستند، گفت: سامانه اطلاع رسانی حرم مطهر دچار اختلال بوده که رسانه ها و تبلیغات شهری باید این مورد را توجه قرار دهند.


مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به اینکه تولیت آستان تغییر افق دید را خواستار شده اند، افزود: بین الحرمین و اطراف حرم یک نکته است که شهر شیراز و مجاوران باید از بارگاه حرم مطهر بهره مند شوند.


وی با تاکید بر اینکه این آستان مقدس محور برنامه های فرهنگی جنوب کشور است، تصریح کرد: استان فارس و شهرستان ها باید خودشان را سهیم بدانند و استان های همجوار و جنوب کشور را سهیم کنیم.


حجت الاسلام اسماعیل پور با بیان اینکه رفع مهجوریت باید صورت گیرد و فیوضات حرم در جهان اسلام گسترش پیدا کند، از ایجاد صحن عربی، حضور حرم مطهر در فضای مجازی، راه اندازی پرتال چندزبانه حرم مطهر، برنامه ریزی صحن عرب زبانان و توسعه امور بین الملل حرم خبر داد.

 

 

مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با بیان اینکه ارتباط هدفمند و نظام مند جز اولویت های ماست، گفت: در زمینه ارتباط با حرم های دیگر حضرت معصومه (س)، حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) و امام رضا (ع) برنامه ریزی صورت گرفته و از تجارب استفاده شده است.


وی با اشاره به اینکه پنج طرح عمرانی در اطراف حرم مطهر برنامه ریزی شده است، خاطرنشان کرد: نقشه شهری باید از دروازه قرآن تا حرم مطهر باشد و این در حالی است که راه های دسترسی مردم به حرم مطهر دچار مسئله است و زیبنده نام و شان حرم مطهر نیست.


حجت الاسلام اسماعیل پور از آسیب شناسی در خصوص بافت فرسوده و طرح جامع امنیتی حرم و حریم حرم مطهر خبر داد و اظهار داشت: کسبه و مشاغل اطراف حرم مطهر معترض هستند و ما نسبت به اطراف حرم و حریم حرم خط مشی داریم.

 

 

مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) ضمن اشاره به تدوین بانک اطلاعاتی موقوفه حرم مطهر، تاکید کرد: باید بر اساس وقف نامه هزینه کرد صورت گیرد که این یکی از آسیب های حوزه وقف است.


وی با بیان اینکه غبارروبی های حرم مطهر باید با حضور مسئولین کشوری برگزار شود، گفت: اردیبهشت ماه نیز یکی دیگر از روسای قوه ها در مراسم غبارروبی حرم مطهر حاضر می شود.


مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) از حضور 12 میلیون زائر در حرم مطهر در نوروز 93 خبر داد و گفت: قرار گرفتن ایام فاطمیه در تعطیلات سال نو گرایش خوبی را در مردم برای حضور در حرم ها فراهم آورده بود که که حدود 20 درصد افزایش پیدا کرده است.

 

از حضور گردشگران خارجی استقبال می کنیم


وی با اشاره به اینکه تعاملات امور بین الملل حرم بسیار مهم و مورد توجه است، خاطرنشان کرد: به صرف اینکه فردی خارجی است نمی توانیم از حضور گردشگران در حرم مطهر ممانعت کنیم که در زمینه امور بین الملل برنامه هایی صورت گرفته که نوع تعاملات مهم است.


اسماعیل پور با اشاره به ظرفیت های گردشگری مذهبی استان فارس تاکید کرد: امروز باید جهت دهی کنیم و هدفمند و ضابطه مند بستر را فراهم کنیم تا گردشگران فارس اولین جای گردشگری را حرم مطهر بدانند.
 

حجت الاسلام اسماعیل پور با اشاره به اینکه پایان نامه های و تحقیقات دانشجویی با موضوعات حرم شناسی، امام شناسی، آثار زیارت و دینی را مورد حمایت قرار می دهیم، گفت: ایجاد دانشکده علوم قرآن و حدیث در حرم مطهر با مسائل بین الملل را آغاز کردیم و به جای دارالقرآن، اداره علوم قرآن و حدیث اکنون صورت گرفته است.


مدیر آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با تاکید بر اینکه فعالیت های اقتصادی جز گام های دیگر ما خواهد بود، افزود: مدرسه علمیه حکیم وقف حرم مطهر سید میر محمد (ع) است و از ابتدای سال جدید تحصیلی به صورت نظامند صورت می گیرد و زیر مجموعه مرکز مدیریت حوزه علمیه قم قرار می گیرد.


پایان پیام/

کد خبر 356933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha