به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام زین العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه رشت امروز(19 فروردین) در نشست با اعضای کارگروه حوزه علمیه و آموزش و پرورش منطقه یک کشوری که با همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه در بیت ایشان برگزار شد، اظهار کرد: برای به وجود آمدن نسلی پرورش یافته با تعالیم الهی و تعلیمات مورد نیاز جامعه از علوم متداول و هر آنچه که جامعه به آن نیازمند است، آموزش و پرورشی قوی نیازمند است.
وی با بیان اینکه برای داشتن آموزش و پرورش خوب و موفق برنامه درسی محکم و متقن و همچنین انسانهای خوب و متعهد لازم است، افزود: اگر آموزش و پرورش کلاسهایی که در آن باور دینی و علوم لازم برای جامعه تعلیم داده شود نداشته باشد، دانش آموزان نیز پرورش دینی پیدا نکرده و طبعا به فرهنگ غرب گرایش پیدا میکنند.
آیت الله قربانی با تاکید بر اینکه باید محتوای کتابهای ما خوب باشد و دین را با معیارهای اسلامی هدایت کرد، تصریح کرد: اگر در آموزش و پرورش افراد اینترنتی باشند و معلوماتشان محدود به فضای مجازی باشد و با کتاب آشنایی نداشته باشند، ضعف بزرگی خواهیم داشت.
وی در ادامه اذعان کرد: ما باید در جامعه فرزندانی تربیت کنیم که روح اسلام را درک کرده و قدرت تبیین حقایق دین را داشته باشند.
امام جمعه رشت خاطر نشان کرد: ضرورت امروز ما بر این است که جامعه ما به سوی انسانهایی برگردد که قدرت فهم، تبیین و پاسخگویی نیازهای روز جامعه را داشته باشند.
آیت الله قربانی با بیان اینکه این کار تنها از عهده آموزش و پرورش بر نمیآید بلکه باید از حوزویان نیز کمک گرفته شود، اضافه کرد: تربیت نسلی فهیم و دین مدار وظیفه مشترک آموزش و پرورش و حوزه های علمیه است امروز همچون گذشته علم را برای علم نمیآموزند بلکه برای نمره و مدرک به دنبال علم می روند که به ضرر جامعه است.
وی در ادامه با تاکید بر ارتباط حوزه علمیه و آموزش و پرورش، افزود: این پیوند مبارک آموزش و پرورش و حوزه علمیه، همچون پبوند حوزه با دانشگاه مسیری برای رسیدن به آینده و نسلی بهتر است.
نماینده ولی فقیه در گیلان خاطر نشان کرد: وقتی مسلمان را به امان خدا رها می کنیم در واقع اجازه می دهیم که دشمنان با امکاناتی که دارند جوانان ما را گمراه کنند.
آیت الله قربانی یادآور شد: معلمان، علما و نویسندگان توانمندی باید در رشتههای مختلف علوم داشته باشیم تا پاسخگویی شبهات جوانان ما باشند.
پایان پیام/
نظر شما