حاکمیت و بقای فرهنگ اسلامی نیازمند سرمایه گذاری بر روی فرزندان است

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برای ثبات و اهمیت به فرهنگ اسلامی، نهادینه شدن آن، بقای نظام ولایی و حاکمیت ارزش‌های اسلامی در جامعه چاره‌ای جز سرمایه گذاری بر روی فرزندانمان نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر و دبیر ستاد کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش امروز(19 فروردین) در نشست کارگروه منطقه یک کشوری که در رشت برگزار شد، گفت: خداوند وجود پیامبران و کتاب‌های الهی را بی شک برای هدایت و تربیت انسان‌ها قرار داد تا اهمیت کار فرهنگی را در تنظیم رابطه ما با خداوند و رابطه ما با انسان‌های دیگر نشان دهد.

 

وی با بیان اینکه باید به کارهای فرهنگی سبقه اسلامی بدهیم، افزود: اهمیت کارهای فرهنگی را باید با زاویه دید اسلامی نگاه کنیم.

 

حجت الاسلام ملکی، با اشاره به اینکه در درجه اول هدایتگر در فرهنگ اسلامی خداوند است که در رأس هرم قرار دارد، تصریح کرد: در درجه دوم هدایت کار ائمه اطهار و اولیای خداوند است.

 

وی با تاکید بر اینکه محتوای هدایت حق و هدایت شونده خلیفه‌الله است، اظهار کرد: در فرهنگ اسلامی این موارد اهمیت کار هستند.


حجت الاسلام ملکی، آموزش و پرورش را به عنوان بارزترین و بزرگترین متولی تعلیم و تربیت در کشور دانست که وظیفه‌اش نسبت به سایر مراکز آموزشی همچون دانشگاه و حوزه، سنگین‌تر است چرا که گرایش فرزندان کم سن و سال در تعلیم و تربیت بیشتر است.

 

مشاور وزیر اذعان کرد: اگر بخواهیم به ثبات و اهمیت فرهنگ اسلامی، نهادینه شدن این فرهنگ، بقای نظام ولایی و حاکمیت ارزش‌های اسلامی در جامعه و به سبک زندگی اسلامی و کاهش ناهنجاری‌ها و... را دست یابیم، هیچ چاره‌ای جز سرمایه گذاری بر روی فرزندانمان نداریم.

 

هر کاری در آموزش و پرورش در زمینه فرهنگ انجام شود ماندگار می‌ماند
حجت الاسلام ملکی، در ادامه هدف دشمن در جنگ نظامی را ضربه زدن به فرهنگ اسلامی ما عنوان کرد و با اشاره به اینکه سن شش تا 18 سال بهترین سال‌هایی است که شخصیت انسان شکل می گیرد، گفت: این سن در اختیار آموزش و پرورش است، از این رو هر کاری در آموزش و پرورش در زمینه فرهنگ انجام شود ماندگار می‌ماند چرا که دانش آموزان بدنه نظام را تشکیل می دهند.

 

وی با بیان اینکه باید این رسالتی که بر دوش ما گذاشته شده را به سرمنزل هدف برسانیم، خاطر نشان کرد: تحقیق در مبانی فکری اسلامی و آموختن از متخصصان دین شناس، تلاش برای تزکیه انسانی و رشد تربیتی از جمله کارهایی است که می توان انجام داد تا به نتیجه دلخواه رسید.


حجت الاسلام ملکی، ساحت‌های تربیتی را همچون اعضای یک پیکر توصیف کرد و ادامه داد: پرداختن به شخصیت انسانی مهمترین هدف ما است.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر حوزه‌های علمیه ما بخواهند ایفای نقش کنند، باید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را که نقشه راه است، حفظ کنند، افزود: حوزه علمیه و آموزش و پرورش باید در یک همکاری و تعامل دو سویه با عزمی راسخ برای مقوله فرهنگی تلاش کنند.


حجت الاسلام ملکی، در ادامه انسان را مظهر صفات و جلال خداوند دانست و افزود: سال‌ها زمان می‌برد تا یک فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم و یک ضد ارزش را از بین ببریم و با جریان‌های انحرافی مبارزه کنیم از این رو ابتدا نباید اجازه دهیم دشمن به واحدهای آموزش و پرورش ما نفوذ کند و سرمایه‌ها و امیدهای سرزمین اسلامی ما را بدزدد، بلکه ما باید با هوشیاری از همان بدو ورود دشمن و احساس خطر، به مبارزه با آن تهاجم برخیزیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 356857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha