دکتر علیرضا دلاوری، رییس دبیرخانه سیاستگذاری وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار شبستان گفت: ابلاغ سیاستهای کلی نظام سلامت موجب پایداری سیاستها در سالیان متمادی خواهد شد.
وی افزود: این سیاستها موجب روشنگری در تولیت شد که نزدیک 2 دهه دغدغه نظام سلامت محسوب میشود و با ابلاغ آن تولیت جایگاه خود را پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه متولی سلامت در حین پاسخگویی پایداری منابع را میتواند داشته باشد، اظهار کرد: همچنین این سیاستها میتواند بارقه امیدی برای کسانی باشد که برنامههای استراتژی را تدوین میکند و در آن با نگاه به آینده نقاط قوت و ضعف را شناسایی و به عنوان یک نقطه قوت از آن بهره میگیرند.
به گفته مشاور وزیر بهداشت، اولویتهای خاصی که جامعه در حال و آینده از لحاظ سلامت با آن مواجه است نیز در این سیاستها مشخص میشود تا برای راهنمایی برای اسناد پاییندستی از جمله برنامه توسعه ششم کمککننده باشد.
وی سیاستهای کلان سلامت را به طور کلی به نفع مردم دانست و گفت: حتی در این سیاستها نقشه راه برای مدیران در خصوص برنامههای اجرایی مشخص میشود.
به گفته رییس دبیرخانه سیاستگذاری وزارت بهداشت، در سیاستهای کلان سلامت مشخصا به دغدغههای مهم مردم از قبیل امنیت غذایی، آلودگی هوا، پوشش یکپارچه بیمه و مراقبتهای اولیه بهداشتی اشاره شده است و ذینفعان این سیاست قطعا مردم هستند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بحث درمان و تأمین منابع مالی از سوی دولت که در چشمانداز 1404 باید نسبت به کشورهای منطقه مبلغی بالا داشته باشد و نیز فاکتورهای مدیریتی دیده شده تا منابع به صورت بهینه مصرف شود.
پایان پیام/
نظر شما