بازسازی اماکن قدیمی فرصت مناسبی برای رونق اقتصادی است

رئیس اداره تعاون شهرستان اصفهان با تاکید بر اهمیت بازسازی اماکن قدیمی گفت: بازسازی اماکن عمومی قدیمی، زمینه مناسبی برای اشتغال جوانان و رونق اقتصادی است.

برومند شهبازی، رئیس اداره تعاون شهرستان اصفهان به خبرنگار شبستان گفت: با بازسازی مساجد، بازارچه ها و اماکن عمومی قدیمی مانند حمام های سنتی و بهسازی برخی از خانه های قدیمی در قالب هتل ها ی سنتی، زمینه مناسبی برای اشتغال جوانان در محله های قدیمی و رونق اقتصادی این مناطق فراهم می شود.


شهبازی از تشکیل اولین شرکت تعاونی عمرانی جهت احیای بافت فرسوده اصفهان خبر داد و افزود: در حال حاضر احیا و بازسازی بیش از 6 هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده در استان اصفهان به تنهایی از عهده دولت ساخته نیست به همین دلیل با راه اندازی این شرکت تعاونی الگوی مشارکتی جدیدی برای احیا و بازسازی بخشی از بافت فرسوده و قدیمی اصفهان طراحی شده است.


رئیس اداره تعاون شهرستان اصفهان در ادامه اذعان داشت: اولین شرکت تعاونی عمرانی جهت احیای این بافت با مشارکت شرکت عمران و مسکن سازان و تعدادی از سازمان ها و ارگان های دولتی و مالکین محلی تشکیل شده است.


شهبازی حفظ زمین، بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و منازل ساکنین، توزیع هزینه و سود بین ساکنین، مالکین و شرکا به صورت عادلانه را از ویژگی های این طرح دانست.


رئیس اداره تعاون شهرستان اصفهان با تأکید براین نکته که زندگی مردم در بافت های فرسوده دارای مشکلات زیادی، از جمله هزینه های زیاد، عدم تأمین مالی و جانی و انواع آلودگی های زیست محیطی است، گفت: بهبود شرایط فرهنگی و اجتماعی ساکنین در بافت های فرسوده و برخورداری از عدالت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حق طبیعی مردم ساکن در این مناطق است.


وی بیان کرد: امیدورام با ایجاد این شرکت تعاونی رونق اقتصادی و نشاط اجتماعی به این مناطق بازگردد.


پایان پیام/
 

کد خبر 35646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha