پشت پرده مفقود شدن هواپیمای مالزی چه می گذرد؟

خبرگزاری شبستان: نیمه اسفند ماه سال گذشته خبری در باره مفقود شدن هواپیمایی مالزیایی درکریدور هوایی به سمت پکن منتشر شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، نیمه اسفند ماه سال گذشته خبری درباره مفقود شدن هواپیمایی مالزیایی درکریدور هوایی به سمت پکن منتشر شد. این هواپیمای مسافربری در مسیر خود به طرز شگفت انگیزی از صفحه رادار محو شدو امروز یک ماه از گم شدن این پرنده فلزی غول پیکر مبگذرد و گشت زنی ها درمسیر کریدور های هوایی احتمالی برای پیدا کردن لاشه این هواپیما همچنان ادامه دارد.
برای گم شدن این هواپیمای غیر نظامی احتمالات متفاوتی مطرح شد .فرضیه ها از کشورهای مختلف بسیار متفاوت بود.اسراییل که این روز ها با اظهار نظرهای عجیب و غریبش در باره ایران سعی کرده رسالتش را در اخبار و جامعه جهانی برای بد نام کردن ایران ادامه دهد تئوری حضور دو ایرانی با گذرنامه جعلی در هواپیما را مطرح کرد.

روزنامه های اسراییلی نوشتند: در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻣﻘﺎﻣﺎت اﺳﺮاﺋﯿﻠﯽ ظﻦ ﺑﻪ اﯾﺮان را ﺗﺄﯾﯿﺪ ﻧﮑﺮده اﻧﺪ، اﻣﺎ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﮐﻪ ﺷﻮاھﺪ و ﻣﺪارک ﺑﻪ ﺣﺪی ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻗﺎطﻌﯿﺖ اﻧﮕﺸﺖ اﺗﮫﺎم ﺑﻪ ﺳﻮی اﯾﺮان ﻧﺸﺎﻧﻪ رود. اﯾﺰاک ﯾﻔﺖ، ﮐﺎرﺷﻨﺎس ﺳﺎﺑﻖ اﻣﻨﯿﺖ ﺟﮫﺎﻧﯽ در ﺧﻄﻮط ھﻮاﯾﯽ ﻣﻠﯽ اﺳﺮاﺋﯿﻞ [رژﯾﻢ صهیونیستی ] (اِل اَل) ﺑﻪ روزﻧﺎﻣﻪ ﺗﺎﯾﻤﺰ آو اﯾﺰرﯾﯿﻞ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ «آنهادھﻮاﭘﯿﻤﺎ را رﺑﻮدﻧﺪ و آن را در ﻣﮑﺎﻧﯽ ﻓﺮود آوردﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﺪ آن را ﺑﺒﯿﻨﺪ ﯾﺎ ﭘﯿﺪا ﮐﻨﺪ».
ﻣﻘﺎﻣﺎت ﻧﯿﺮوی دﻓﺎﻋﯽ اﺳﺮاﺋﯿﻞ در ﻧﻈﺮ دارﻧﺪ ﺣﻤﻠﻪ ای ﺷﺒﯿﻪ ﺣﻤﻼت ﺑﻪ ﺑﺮج ھﺎی دوﻗﻠﻮ در ﺗﻞ آوﯾﻮ اﺗﻔﺎق ﻧﯿﻔﺘﺪ. در ﺗﻞ آوﯾﻮ ﺑﺮج ھﺎی ازرﯾﻠﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﻧﺪ.آنها همچنین اعلام کردند دﻻﯾﻞ ﻋﻘﻼﻧﯽ وﺟﻮد دارد ﮐﻪ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻣﺠﻤﻮﻣﻪ اﯾﻦ ﺳﻪ ﺑﺮج ﺗﺠﺎری-ﻣﺴﮑﻮﻧﯽ- اداری ھﺪف اﺣﺘﻤﺎﻟﯽ ﺣﻤﻼت ﺟﻤﮫﻮری اﺳﻼﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
رﺳﺎﻧﻪ ھﺎی اﺳﺮاﺋﯿﻠﯽ اﯾﻦ اﺣﺘﻤﺎل را ﻣﻄﺮح ﮐﺮده اﻧﺪ ﮐﻪ اﮔﺮ ھﻢ اﯾﺮان در ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن اﯾﻦ ھﻮاﭘﯿﻤﺎ ﻧﻘﺶ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﻗﻄﻌﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ رژﯾﻢ اﯾﺮان ﻣﺪاﺧﻠﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ در آن ﻧﺪاﺷﺘﻪ اﺳﺖ. اﺣﺘﻤﺎﻻً ﭼﻨﯿﻦ اﻗﺪاﻣﯽ از ﺳﻮی طﺮف ﺳﻮﻣﯽ روی داده ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﯾﮑﯽ از ﺳﺎزﻣﺎن ھﺎی ﺗﺮورﯾﺴﺘﯽ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﻣﻮرد ﺣﻤﺎﯾﺖ اﯾﺮان ﺑﺎﺷد.
فرضیه بعدی که توسط مالزی مطرح شد نقش داشتن خلبان در خروج هواپیما از صفحه راداری به منظور عملیات تروریستی بود که در این راستا منزل دو خلبان جستجو شد و سیمیلاتورهای تمرینی دو خلبان مالزیایی نیز بررسی شد.
امکان سقوط ناگهانی هواپیما فرضیه دیگر مطرح شده توسط مالزی بود.گرچه دولت مالزی اعلام کرده که هواپیمای بوئینگ مفقود شده به درون اقیاوس هند سقوط کرده است هنوزهیچ اثری از بقایای هواپیما یافت نشده است. به گفته مقام های مالزیایی تحقیقات پلیس شاید هرگز به نتیجه نرسد و علت ناپدید شدن این هواپیمای مشخص نشود."
یکی از اصلی ترین تئوری های توطئه مطرح شده در مورد علت ناپدید شدن هواپیمای مالزی "ربایش هواپیما توسط تروریست" ها بوده است. در این تئوری احتمال ربوده شدن هواپیما توسط گروه طالبان مطرح می شود. به گزارش روزنامه "ایندیپندنت" مقام های مالزیایی رسما مجوز دیپلماتیک برای بررسی صحت و سقم این تئوری را صادر کرده اند.
کسانی چون پروفسور "کوین بارت" معتقد است که برخی از گروه های افراطی در پس پرده علت ناپدید شدن این هواپیما قرار داشته اند."
ومیان تئوری های توطئه مطرح شده کسانی کار را به جایی رسانده اند که مدعی شده اند مفقود شدن این هواپیما در ارتباط با "ادوارد اسنودن" مقاطعه کار پیشین دستگاه امنیتی امریکا و افشاگر اسناد محرمانه آژانس امنیت ملی آن کشور بوده است.
"بنجامین رادفورد" نویسنده امریکایی معتقد است که در هواپیما گروهی از متخصصان مسائل مرتبط با فناوری تلفن های هوشمند و قراردادهای نظامی و دفاعی حضور داشته اند که اطلاعاتی در مورد پروژه "اسنودن" داشته اند و به همین خاطر گروهی مامور شده بودند تا این افراد را به قتل برسانند.
در آخرین گروه از معتقدان به تئوری توطئه در مورد علت ناپدید شدن هواپیمای مالزی می توان به آن هایی اشاره کرد که معتقدند موجودات فضایی از جمله "مریخی" ها هواپیمای "ام اچ 370" را ربوده اند."
در این میان دو تئوری تقریبا منطقی به نظر میرسد و تاکنون در پی مطرح شدن آن واکنشی از سوی مظنونین دیده نشده است.
تئوری توطئه دیگری که مطرح شده احتمال مخفی کردن هواپیمای ربوده شده در یک پایگاه نظامی امریکایی بوده است. معتقدان به این تئوری بر این باورند که احتمال ربوده شدن هواپیما توسط دولت امریکا و نگهداری آن در پایگاه "دیه گو گارسیا" در پایگاه استراتژیک مهم و مخفی امریکا در نزدیکی مالدیو انجام می شود. معتقدان به تئوری علت ربوده شدن هواپیما را سفر 20 نفر از مهندسان و متخصصان امریکایی به چین می دانند که با هدف ساده کردن و کاهش هزینه ها در مراکز تولیدی در حال سفر با آن خط هوایی بوده اند اما یک مقام آگاه ماجرا را به نحو دیگری عنوان کرده است.
وی که نخواست نامش فاش شود اعلام کرده که در این پرواز چند قطعه مهم پهبادهای آمریکایی که برای مهندسی معکوس به چین فروخته شده بود به صورت محرمانه جاسازی شده بود.سران رژیم صهیونیستی پس از آگاهی از این موضوع ضمن ابراز نارضایتی به مقامات آمریکایی درخواست جلوگیری از این مسئله راداشتند و به همین منظور هواپیما پس از ربوده شدن با هک کردن رادار های خطوط هوایی به پایگاه دیه گو مارسیا منتقل میشود.
شنیده ها حاکی از این است که تلفن های همراه تا سه روز زنگ میخورده است و کسی پاسخگو نبوده و پس از سه روز همه دستگاها خاموش شده است و این موضوع امکان سقوط ناگهانی این هواپیما را کنسل می کند.
این مقام آگاه افزود: مقامات اسراییلی پس از بازجویی از مسافران و مهندسان آمریکایی هواپیما را در منطقه ای زیر رادار در اقیانوس اطلس نابود کرده اند.
گفتنی است جعبه سیاه هواپیماها تا یک ماه قابل پیگیری است و امشب یک ماه از مفقود شدن هواپیما میگذرد و دیگر امکان هیچ گونه بررسی درباره علت مفقود شدن هواپیما باقی نخواهد ماند و پیش بینی میشود با از بین رفتن تنها راز گشای علت سقوط طی چند ساعت آینده لاشه هواپیما بزودی در آبهای آزاد شناسایی شود.

پایان پیام/


 

کد خبر 356392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha