به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدیمقدم، فرمانده ناجا امروز در نشستی خبری با اشاره به فعالیتهای گروهکهای تروریستی در مرزهای کشور اظهار کرد: ما در سال 92 شاهد اقدامات تروریستی بودیم، بعد از گروهک ریگی ،اقداماتی توسط گروهکهای تروریستی ساماندهی شدند، ما هرچقدر آموزش نیروهای خود و انسداد مرزها را افزایش دهیم بدون همکاری کشورهای همجوار قادر به تأمین امنیت در مرزها نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه ضعف نظارت و مدیریت فرماندهان ناجا، ضعف نظارت و انضباط از عوامل حوادث اخیر برای مرزبانان بود، تصریح کرد: ما برخی از فرماندهان را نیز به دلیل گروگانگیری مرزبانان عزل کردیم.
وی با بیان اینکه ما با هرج و مرج رسانهای در کشور مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: کنجکاوی خبرنگاران بلای جان مسئولان شده است، اطلاعاتی که ما ارائه می دهیم باید با توجه به ملاحظات امنیتی و بر اساس داده های قطعی باشد. برخلاف تصور برخی اینکه ما حرفی نمی زنیم و اظهار نظری نمی کنیم دلیل بر این نیست که نسبت به وضعیت مرزبانانمان بی توجه هستیم بلکه اظهارنظرهای زودهنگام مساله را پیچیده تر میکند.
وی ادامه داد: هر زمانی که مرزبانان وارد خاک کشورمان شدند آن موقع می توانیم اظهارنظر رسمی کنیم و فرآیند کار را شرح دهیم.
سردار احمدی مقدم در خصوص اینکه آیا این افراد پس از بازگشت مشمول معافیت می شوند اظهار کرد: من نمی دانم چرا اینقدر بحث مرخصی یا معافیت مرزبان ها برای خبرنگاران مهم شده است.ما قانون داریم و طبق قانون با این افراد برخورد میشود. مدت اسارت امتیازاتی برای افراد به همراه دارد که محاسبه می شود اصولا نمی توانیم قول هایی دهیم که خلاف مقررات باشد.
سردار احمدی مقدم گفت:برای آزادی مرزبانان، معامله ای نبوده؛ فشار اجتماعی تأثیر خوبی در این مسأله داشت. افزایش هزینه اجتماعی و اشراف اطلاعاتی، جیش العدل را مجبور به این آزادی کرد.
وی تصریح کرد: بهار سال 93 در حالی آغاز شد که سال 92 به دلیل نوسانات ارزی یک شوکی را از لحاظ افزایش قیمتها بر جامعه وارد کرده بود و در امسال نیز با اوجگیری خرید، بهبود اجتماعی، اقتصادی و فضای فرهنگی روبرو بودیم.
وی اظهار کرد: ماههای اولیه سال 92 تا 40 درصد با افزایش سرقت مواجه بودیم و آرام آرام از فصل تابستان این افزایش رو به کاهش رفت ولی در مجموع سال، 22 درصد افزایش ثروت نسبت به سال 91 داشتیم.
سرداراحمدیمقدم با بیان اینکه در زمینه کشف ،شاهد افزایش 63 درصدی بودیم، تصریح کرد: در زمینه قتل رشدی نداشتیم و همچنین سرقت بانک نیز 57 درصد نسبت به سال 91 کاهش داشته است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه تهران بزرگ 33 درصد از سرقتها را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: استان تهران 37 درصد، اصفهان 1/6 درصد، فارس 5/5 درصد و خوزستان 2/5 درصد رتبههای بعدی سرقت را به خود اختصاص دادند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه در زمینه قتل سیستان و بلوچستان با 221 فقره رتبه اول را به خود اختصاص داده است، افزود: خوزستان با 174 فقره، تهران بزرگ با 163 فقره، فارس 156 فقره و خراسان جنوبی با 113 فقره بیشترین قتل را به خود اختصاص داده بودند.
وی اظهار کرد: ناآرامیهای اجتماعی و تجمعات اعتراضآمیز نیز 11 درصد نسبت به سال 91 کاهش داشته است.
سردار احمدیمقدم تصریح کرد: در سال 92 نیروی انتظامی 500 تن مواد مخدر کشف کرد که نسبت به سال 91 افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه در سال 92 سگهای موادیاب 42 تن مواد کشف کردند، خاطرنشان کرد: قیمت تریاک در شرق کشور یک میلیون و 400 هزار تومان، در غرب کشور، سه میلیون تومان و همچنین قیمت هرویین در شرق چهار میلیون تومان و در غرب 5/19 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: یگانهای مرزی با 72 تن، سیستان و بلوچستان 44 تن، فارس 36 تن و اصفهان با 34 تن بیشترین کشفیات را داشتهاند.
وی با بیان اینکه در حوزه راهنمایی و رانندگی 896 هزار خودروی جدید شمارهگذاری شدند، تصریح کرد: خودروی خارجی با 72 هزار شمارهگذاری 49 درصد افزایش داشته است و همچنین اقساط خودرو نیز با 72 هزار خودرو 52 درصد کاهش داشته است.
وی گفت: در سال 92، 59 میلیون برگه جریمه صادر شد که 3/10 نسبت به سال 91 افزایش داشته است.
فرمانده ناجا در ادامه افزود: 8/54 درصد از تماسهای صورتگرفته با 110 اعلام رضایت مردم از پلیس بوده و فقط در نوروز امسال 3/2 درصد از تماسها شامل شکایت از پلیس بود و همچنین سال 92 شاهد بهبود 3/24 درصدی رضایت مردم از پلیس بودیم.
وی خاطرنشان کرد: حدود 1200 نفر در سال 92 نسبت به سال 91 کمتر جان خود را در تصادفات از دست دادهاند.
پایان پیام/
نظر شما