بودجه 93 دانشگاه آزاد بر اساس اقتصادمقاومتی تنظیم شده است

خبرگزاری شبستان:رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توجه به اقتصاد مقاومتی در برنامه های دانشگاه آزاد به خوبی دیده شده و بودجه سال 93 نیز بر این اساس تنظیم شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید میرزاده در مراسم آغاز به کار دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید، ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه، اظهار داشت: امیدوارم از لحظه لحظه های سال جدید در جهت توسعه کیفی آموزش و پژوهش و افزایش ضریب تأثیر دانشگاه در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور بیشتر و بهتر استفاده کنیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بهار امسال بوی فاطمی به خود گرفته، افزود: لازم است ویژگی های حضرت فاطمه (س) با نگاه علمی و جدید مورد تحقیق قرار گیرد.

 

دکتر میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است که در زمان جنگ بنا نهاده شده، اظهار داشت: آیت الله هاشمی رفسنجانی علیرغم عهده دار بودن فرماندهی جنگ و در زمانی که توجه مردم و مسئولان به جنگ معطوف بود، به مسائل علمی و پژوهشی نیز توجه ویژه ای داشتند و همین موضوع باعث شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی در آن زمان شد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امروز به همگان ثابت شده است که اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود، ایران نمی توانست در حلقه 20 کشور اول برتر تولیدکننده علم قرار گیرد.

 

وی با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه آموزش عالی گفت: در کشور ایران بیش از 10 میلیون تحصیلکرده در مقطع آموزش عالی داریم که دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش 50درصد از آنان را برعهده داشته است.

 

وی ضمن قدردانی از کوشش های دکتر جاسبی در توسعه دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: مدیران قبلی دانشگاه زیربناها و مجموعه کارهای لازم برای توسعه کمی دانشگاه را انجام داده اند و در این مقطع حساس، توسعه کیفی دانشگاه برعهده ماست.

 

دکتر میرزاده با اشاره به نامگذاری سال 93 به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: ایشان در جلسه ای که پیش از پایان سال با مسئولان کشور داشتند، بر اجرایی شدن برنامه های اقتصاد مقاومتی با زیربنای دانش محوری تأکید کرده بودند که خوشبختانه این موضوع در برنامه های دانشگاه آزاد به خوبی دیده شده و بودجه سال 93 نیز بر این اساس تنظیم شده است.

 

وی ادامه داد: امسال برای اولین بار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی موظفند 12درصد از درآمد دانشگاه را از منابع غیر از شهریه تأمین کنند که بخشی عمده ای از این منابع از فعالیت های اقتصادی دانش بنیان تامین می شود.

 

دکتر میرزاده به دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در سال 93 اشاره کرد و اظهار داشت: بازنگری قوانین و مقررات، چابک سازی و هوشمندتر ساختن سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و تغییر روش ها و منش های مدیریتی از برنامه های در دست اقدام است.

 

وی با تأکید بر دگرگونی کیفیت آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: موضوع بین المللی شدن دانشگاه آزاد اسلامی یکی از برنامه های مهم است که لازمه آن توسعه ارتباطات بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

میرزاده، دانشگاه آزاد اسلامی را تجربه ای کم نظیر در سطح بین المللی دانست و گفت: با تشکیل شوراهای راهبردی، شالوده کار توسعه کیفی در دانشگاه آزاد فراهم شده و برای این موضوع برنامه ریزی های بلندمدت نیز انجام داده ایم.

 

وی با بیان اینکه چالش های اصلی دانشگاه مشخص شده، افزود: باید کاری کنیم که میزان ضریب اثربخشی دانشگاه آزاد در توسعه کشور افزایش یابد و این موضوع تنها با پرکاری و دلسوزی و جدیت کارکنان و مدیران محقق می شود.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به بالا بودن تعداد روزهای تعطیل در ایران اشاره کرد و گفت: طبق بررسی کارشناسان، هر روز تعطیل، به تعبیری 1/4 میلیارد دلار و به تعبیری دیگر 1 میلیارد دلار به اقتصاد کشور ضرر می رساند و این در حالی است که تعطیلات ایران از بسیاری از کشورها بیشتر است.

 

وی افزود: در طول 8 سال گذشته 800 میلیارد دلار درآمدهای نفتی داشتیم ولی متاسفانه با این میزان درآمد تمامی شاخص های اقتصادی در این مدت افت کرده است.

 

دکتر میرزاده با مقایسه میان تعطیلات رسمی کشور ما و سایر کشورها گفت: امیدوارم مسوولین کشور در زمینه روزهای تعطیل کشور تجدید نظر کنند و با کاهش تعطیلات به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند.

 

دکتر میرزاده، پرکاری و نظم را یکی از راهکارهای اساسی در برون رفت مشکلات اقتصادی دانست و گفت: با وجود اینکه زیربنای اقتصاد مقاومتی، دانش است اما دانشگاه های کشور ما تنها شش ماه از سال فعالیت می کنند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه ها می توانند در طول سال در سه ترم هم فعالیت کنند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با استعدادها و امکاناتی که دارد، می تواند در جهت اجرای فرامین مقام معظم رهبری یعنی محقق ساختن اقتصاد مقاومتی گام بردارد.

 

وی همچنین به موضوع ساعت کاری مفید در ایران نیز اشاره کرد و گفت: افزایش ساعت کاری مفید در سازمان ها و اداره ها یک ضرورت اجتماعی است و اگر این موضوع محقق نشود، کشور پیشرفتی نخواهد داشت.

پایان پیام/

کد خبر 355815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha