به گزارش خبرگزاری شبستان: نماینده ستاد عمره دانشگاهیان در مکه اعلام کرد:امسال 17 هزار و 300 نفر طی دو ماه فروردین و اردیبهشت 93 به عمره مشرف میشوند که این رقم نسبت به سال گذشته با بیش از 15 درصد افزایش روبهروست.
رضا همدانی با بیان اینکه ستاد عمره دانشگاهیان، همیشه فعال است، اظهار داشت: این ستاد، همواره در حال تدارک سفر برای عزیزان دانشگاهی است، اما چون باید این سفرها را در بهترین زمان ممکن برنامهریزی کند، مهلت ثبتنام و مدت سفر اعضای هیئت علمی، استادان و دانشجویان متأهل و مجرد، در ماههای خاصی از سال تدارک دیده میشود.
همدانی، پرهیز از تداخل سفر عمره دانشگاهیان با ایام حج تمتع و امتحانات دانشجویان را دلیل انتخاب دو ماه فروردین و اردیبهشت دانست و گفت: تعطیلات فروردین، بهترین زمان برای اعزام اساتید، مدرسان و رؤسای دانشگاههاست؛ چون در زمانهای دیگر نمیتوانند کلاس و محل کار خود را برای انجام این سفر تعطیل کنند.
نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور در مکه اضافه کرد: برای هر دوره از 3 ماه قبل در مرکز برنامهریزی و جدول آن بسته میشود. بنابراین، استادان و دانشجویانی که در ابتدای سال 93 به عمره میآیند، در سال گذشته ثبتنام کردهاند.
وی با بیان اینکه قرعهکشی از میان قریب به 400 هزار متقاضی سفر به عمره با حضور خود دانشجویان انجام میشود، گفت: در مراسم قرعهکشی، علاوه بر رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسکر، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی و همچنین آقای اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت نیز حضور مییابند تا از نزدیک، صحت و سلامت قرعهکشی را مشاهده کنند.
همدانی تأکید کرد: نتیجه قرعهکشی به تفکیک هر استان، بلافاصله روی سایت لبیک قرار میگیرد.
وی در پاسخ به سئوالی درباره مدیریت کاروانهای استادان و دانشجویان گفت: مدیران کاروانها متناسب با اعضای آن انتخاب میشوند و نه تنها این افراد، بلکه روحانیون این کاروانها نیز باید دارای تحصیلات عالی و یا استاد دانشگاه باشند. این موضوع در کاروانهای دانشجویی، حتی جدیتر است و مدیر و روحانی باید در امور جوانان، سابقه کار با این قشر را داشته باشند.
نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور در مکه تأکید کرد: این سفرها، بسیار ارزشمند است؛ چرا که ما کسی را به اختیار خودمان به عمره نمیآوریم. متقاضیان علاوه بر اینکه هزینه سفرشان را تمام و کمال میپردازند، برای آن در صف میایستند و در قرعهکشی شرکت میکنند که این یعنی اشتیاق افراد برای عزیمت به عمره.
وی با تأکید بر اینکه فقط شناسه تحصیل دانشجویان برای ما ملاک است، اظهار داشت: عضویت در تشکلهای دانشجویی، هنرمند بودن و ارتباطات خاص در اعزام افراد هیچ نقشی ندارد. از طرف دیگر، هیچ دانشجویی امکان دو نوبت اعزام را ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری همدانی در پایان با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره جوانسازی عمره، فعالیت ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان را در همین راستا قلمداد کرد و گفت: عمره دانشجویی میتواند زمینه تحقق شعار سال مبنی بر «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» را فراهم کند.
پایان پیام/
نظر شما