ثمره مهجوریت قرآن؛ رواج سخن باطل به کمک دست های تحریف است

خبرگزاری شبستان: آیت الله خامنه ای: سال‌ها غفلت مسلمانان و مهجورماندن قرآن سبب شد دست‌های تحریب بتوانند به نام دین هر سخن باطلی را در اذهان جای داده و بدیهی‌ترین اصل دین خدا را منکر شوند.

گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان: غفلت مسلمانان از توصیه حکیمانه و آینده نگرانه پیامبر(ص) و فراموش کردن قرآن و متروک و منزوی شدن در بین آحاد جامعه سبب شد تا مستکبران چه در پوشش اسلامی و چه در هیبت غیر اسلامی با سلطه بر مسلمانان آنان را از پیشترفت مادی و معنوی بازدارند.
بازنگری به زندگی روزمره و بهره مندی از سبک زندگی قرآنی و اسلامی، راهگشای بسیاری از چالش های پیش رو است. متن زیر که از بیانات مقام معظم رهبری پیرامون کتاب انسان ساز قرآن است، می تواند دریچه ای نو برای شناخت حقایق بیشتر از این کتاب الهی باشد. خبرگزاری شبستان به صورت پیوسته مطالبی را از سخنان مقام معظم رهبری منتشر می کند.

قرآن با آیات جهاد، حدود، خمس، زکات، مبارزه با استکبار، امر به معروف و نهی از منکر، عدالت و قسط ، حمایت از مستضعفین، دعوت به وحدت، دعوت به عزت و عدم پذیرش سلطه مستکبران چگونه می‌تواند افیون و یا از سیاست جدا باشد؟

اگر به روش‌های دشمنان توجه می‌شد و بشود قطعا مسلمانان پی می‌بردند که قرآن به خاطر اعجازش در هدایت و برانگیختگی و پیشرفت است که اینچنین مورد تهاجم قرار گرفته و تلاش گسترده‌ای در جدایی ملت‌های مسلمان با آن به عمل می‌آید. اقدام آن سیاستمدار انگلیسی در بلندکردن قرآن در مجلس عوام آن کشور و اعلام اینکه تا قرآن در میان مسلمانان زنده و حضور دارد تسلط بر آنان ممکن نیست دقیقا بر این مسئله تاکید دارد که قرآن کتاب زندگی است و برترین و ماندگارترین آثار حیات مادی و معنوی را در جوامع مسلمانان بر جای می‌گذارد.

مهجورماندن قرآن سبب شده تا شرک جامه توحیدی را بپوشاند

سال‌ها غفلت مسلمانان و مهجورماندن قرآن سبب شد دست‌های تحریب بتوانند به نام دین هر سخن باطلی را در اذهان جای داده و بدیهی‌ترین اصل دین خدا را منکر شوند و شرک را جامه توحید پوشانده و مضمون آیات قرآن را بی‌دغدغه انکار کنند در حالی که قرآن اقامه قسط را هدف از ارسال رسل می‌داند و همه مومنان را موظف به تلاش برای اقامه قسط می‌کند و در حالی که آیات کریمه قرآن اعتماد به ستمگران را ممنوع می‌سازد و گردن‌نهادن به ظلم طاغوت را منافی با ایمان می‌شمارد و کفو طاغوت را در کنار ایمان به خدا قرار می‌دهد در حالی که نخستین شعار اسلام توحید یعنی نفی همه قدرت‌های مادی و سیاسی و همه بت‌های بی‌جان و باجان بود و در حالی که اولین اقدام پیامبر (ص) پس از هجرت تشکیل حکومت و اداره سیاسی جامعه بود و یا دلایل و شواهد فراوان دیگری که بر پیوند دین و سیاست حکم می‌کنند باز کسانی پیدا می‌شوند که بگویند دین از سیاست جداست و کسانی هم پیدا شدند که این سخن ضد اسلامی را از آنها بپذیرند.

کسانی که دم از جدایی دین از سیاست می زنند در آیات قرآن اندیشه کرده اند؟

سیاستمدارانی که دایما دم از جدایی دین و سیاست می‌زنند و کسانی که از مدعیان دین‌داری که به کمک آنان شتافته و همین سخن را تکرار می‌کنند آیا هرگز در آیات قرآن و تاریخ اسلام و احکام و شریعت اندیشیده‌اند؟ آیا فکر کرده‌اند که اگر دین جدا از سیاست است پس چرا قرآن همه امور سیاسی یعنی حکومت را قانون را صف‌بندی‌های زندگی را، جنگ و صلح را، تعیین دوست و دشمن را و دیگر مظاهر سیاست را همه و همه را به خدا و دین خدا و اولیای خدا مرتبط می‌کند.

آیا اعمال و رفتار سیاسی و اجتماعی انسان‌ها که بیشترین بخش زندگی آنهاست بدون جزاست؟ آیا می‌توان گفت اسلام در دنیا به خوب و بد این اعمال کاری ندارد و وظیفه‌ای مقرر نمی‌کند ولی در آخرت جزای آن داده می‌شود؟ آیا جهاد اسلامی که در صدها آیه قرآن و حدیث مسلم در زمره برترین فرایض دینی قرار گرفته و ترک آن مایه ذلت و شقاوت دنیا و آخرت شناخته شده برای بدست آوردن چه چیزی و دفاع از کدامین ارزش است؟ آیا حیات طیبه‌ای که برای تحصیل آن باید جهاد کرد زندگی در زیر سایه شوم ولایت غیرخداست؟ بر خاک مذلت نشستن و حاکمیت جباران و ارزش‌های غیرالهی را تماشاکردن و تن به ذلت دادن است و اگر چنین نیست و جهاد برای تحصیل حاکمیت خدا و خروج از ولایت طاغوت به ولایت خداست پس چگونه می‌توان نقش و ارزش سیاست را در دین و در هدف‌های تعیین‌شده دینی دست‌کم یا نادیده گرفت.

منبع: کتاب قرآن کتاب زندگی در آیینه نگاه رهبری

پایان پیام/
 

کد خبر 355556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha