از سرکتاب خیابانی تا فال قهوه فیس بوکی

خبرگزاری شبستان:حربه جدیدفالگیران برای جوانان خرافاتی ایجادصفحات فالگیری در شبکه های اجتماعی است،بااستفاده از خامی جوانان و اخذ مبالغی نسخه های عشقی و عاشقانه می پیچندونقش محوری غلط درحل مشکلات ایفا می کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، شبکه اجتماعی فیس بوک کاربران بسیاری را از سراسر دنیا در خود جای داده است و تبدیل به یک جهان مجازی شده است.


روزانه به تعداد کاربران فیس بوک افزوده می شود؛ ایرانیان هم از عضویت در این شبکه استقبال زیادی کرده اند به طوری که جدا از افراد عادی، دولت مردان، هنرپیشه ها و فوتبالیست ها هم صفحه هایی در فیس بوک دارند که جذابیت این شبکه اجتماعی را دو چندان کرده است.


همانطور که افراد مشهور و شناخته شده در شبکه های اجتماعی حضور دارند، عضویت افراد شیاد هم در این شبکه ها کم نیست به طوری که یکی از فن پیج های در فیس بوک که بیش از 59 هزار نفر آن را پسندیده اند، فعالیتش در زمینه گرفتن فال و آموزش فالگیری است.

 

ادمین این صفحه با قراردادن پستی با این مضمون " دوستانی که برای گرفتن فال قهوه و تاروت و یا فال احساسی تمایل دارند، باید به این پیج پیام و یا به شماره ... پیامک ارسال کنند، البته عذر خواهی می کنم اگر دیرترجواب پیام های پیج را می دهم، متاسفانه وقت من برای پاسخگویی پیام های پیج در حال حاضر محدود است" در صفحه ی خود مشتری ها را جذب می کند.


هنگامی که برای دریافت اطلاعات بیشتر به ادمین و یا همان فالگیر مجازی برای شرایط گرفتن فال پیامی می فرستیم پس از چند دقیقه با این جواب رو به رو هستیم " شماره کارت می دم خدمتتون مبلغ فال مورد نظرتون رو واریز کنید و ساعت واریزتونو مسیج بدید در خدمتتون هستم، قیمت فال قهوه و فال تاروت 20 هزار تومان، فال احساسی بین شما و مخاطب خاص 12 هزار تومان، تک نیت برای دو نیت 5 هزار تومان همه فال ها با هم (احساسی، تاروت و قهوه) 30 هزار تومان در حال حاضر فال گرفتن به صورت غیر حضوری و تلفنی و آموزش فال به صورت حضوری امکان پذیر است، آموزش فال تا روت 700 هزار تومان فال و قهوه 1 میلیون و 500 تومان است".


نوع پاسخگویی و فالگیر این رمال نشان می دهد که خوب مخاطبان خود را شناسایی کرده است و می داند برای جذب و وسوسه کردن جوانان و اخاذی از آنان از چه کلمات و جملات استفاده کند و برای آنان نسخه عشق و عاشقی بپیچد و یا نقش محوری در حل مشکلات افراد البته به غلط ایفا کند.


پسندیده شدن این صفحه از جانب 59 هزار نفرکه اغلب جوانان هستند، نشان می دهد با وجود بالا رفتن سطح تحصیلات و توسعه دانش در کشور، هنوز افراد به خرافات اعتقاد دارند ؛ خرافاتی که فالگیر هر آنچه را که از ذهنش می تراود را به عنوان آینده بینی و راه حل مشکلات پیش روی مشتریان خود قرار می دهد.


نکته جالب این است؛ نظراتی که زیر این پست می آید؛ اغلب از سوی خانم ها است که تمایل برای فال گرفتن دارند و در برخی از موارد نظراتی از سوی آقایان برای مسخره کردن اشتیاق خانم ها برای فال گرفتن گذاشته می شود.


در این باره باید گفت؛ امروز فالگیری از بازار مکاره به بازار دائمی تبدیل شده است این در این در حالی است که مطابق قانون 1324 هرگونه اقدام به رمالی ، جن گیری و فالگیری جرم محسوب می شود و مطابق بند 17 ماده 3 آئین نامه این قانون افرادی که از طریق رمالی و پیش گویی مردم را فریب می دهند و از این طریق در آمد کسب می کنند مرتکب جرم شده و قانون برای این افراد زندان و جزای نقدی پیش بینی کرده است.


اما با این وجود از این دسته صفحات در شبکه های اجتماعی بدون هیچ نظارتی در حال گسترش هستند و روزانه صدها نفر این پیج ها را لایک می کنند که حتی فرد علاقه به گرفتن فالش نداشته باشد با ازدیاد و دیدن این صفحات وسوسه می شود تا پولی را پرداخت کند تا رمالان سود جو به امور غیر واقعی امیدوارشان کنند.


معصومه بدخشان

 

کد خبر 355538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha