به گزارش خبرگزاری شبستان، جوایز برندگان مسابقه دانشجویی کتاب خوانی شهید مطهری که از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان با همکاری واحد پرورشی حزبالله برگزار شد، طی مراسم ویژهای اهدا شد.
در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین محمدی، نماینده ولیفقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: شهید مطهری یکی از برجستهترین اندیشمندان جهان اسلام در عصر کنونی محسوب میشود که عمر شریفش را در راه شناخت دین و شناساندن آن به امت از زوایای مختلف سپری کرد و در برابر انحرافات و کج رویها ایستادگی نمود؛ لذا حق عظیمی برگردن مسلمانان به ویژه جوانان دارد.
وی مطهری را در تقوا و موفقیت، الگوی پژوهشگران در عصر حاضر خواند و با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص شهید مطهری افزود: موضوعاتی که شهید مطهری به آنها پرداخته هنوز جدید است و موضوعات لازمی برای نظام اسلامی ما به شمار میرود.
وی تصریح کرد: شهید مطهری به حقایق جامعه دقت نمود و سوال های موجود در اذهان جوانان و روشنفکران را بیرون کشید و بین آنها و مجموعه عناصر اندیشه اسلامی و فلسفه اسلامی و منطق قرآنی آشتی برقرار کرد و راه حلها را در برابر مردم در سطوح مختلف قرار داد.
محمدی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: استاد شهید مطهری از اندیشمندانی بود که عمق اسلام و معارف اسلامی را درک کرد و امام خمینی (ره) در حق او گفت؛ «تمام آثار و تألیفات مطهری بدون استثناء خوب بوده و کس دیگری را نمیشناسم که بگویم تمام آثارش خوب است.»
نماینده ولیفقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه، در بخش دیگری از سخنان خود به نقش سیاسی، اجتماعی و مبارزاتی شهید مطهری پرداخت و ادامه داد: شهید مطهری یکی از ارکان مبارزه در انقلاب اسلامی و از قلیل افرادی بود که امام خمینی (ره) به آنها در اداره امور اعتماد داشت؛ او حقیقتاً شخصیتی سیاسی و دارای بینش سیاسی بود و شاید به همین جهت امام خمینی (ره) کسانی را که شهید مطهری برای گرفتن مسئولیت در شورای انقلاب یا سایر مسئولیتها معرفی میکرد، میپذیرفت و به آنها مسئولیت میداد.
وی گفت: امام خمینی (ره) به اندازه کافی به حُسن انتخاب شاگرد وفادار خود مطمئن بود و شهید مطهری حقیقتاً شاگرد مخلصی بود و قدر و منزلت امام را کاملاً میشناخت و امام نیز او را بسیار دوست داشت؛ همان طور که او امام را دوست میداشت.
سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه ایران در ادامه با اشاره به تحولات منطقه افزود: قیام ملتهای منطقه در واقع رودرویی دو اراده است؛ اراده ملتها و اراده دشمنان آنها و هر کس در این رودرویی عزم و اراده قویتر و تحملّ بیشتر سختیها را داشته باشد، پیروز خواهد شد.
محمدی تاکید کرد: میتوانیم بگوییم این جنبش عظیم اسلامی دو منبع دارد؛ یکی بیداری ملتها و درک این مطلب که تنها راه نجات تمسّک به اسلام و قرآن است و دیگری تلاش برای رسیدن به عزّت و استقلال و نباید فراموش کرد که این جنبشها به انقلاب اسلامی ایران به عنوان الگو و نمونه اقتدا کردهاند.
وی گفت: نکته اساسی قابل توجه این است که دشمن در کمین نشسته تا به مسلمانان حمله کند و میان آنها فاصله اندازد، لذا بر مسلمانان شیعه و سنی واجب است که بر حذر باشند که این وحدت از آنها گرفته نشود و همان طور که آیتالله خامنهای فرمودند؛ «سلاح مهم ملتها در مقابل قدرتهای طغیانگر و حکام مزدور، همانا اتحاد و انسجام است.»
در ابتدای این مراسم فیلم مستند کوتاهی در معرفی شهید مطهری و مراحل زندگی، تعلیم و مبارزه ایشان بهنمایش درآمد و در ادامه یوسف مرعی مسئول واحد پرورشی حزبالله طی سخنان کوتاهی، گزارشی از روند برگزاری مسابقه به حاضرین ارائه کرد.
وی با تمجید از شخصیت ماندگار علمی، فرهنگی و دینی شهید مطهری و بیان ضرورت گسترش آگاهی به معارف اصیل اسلامی از طریق مطالعه آثار شخصیتهایی همچون شهید مطهری خاطر نشان کرد: پس از برگزاری دوره اول مسابقه کتابخوانی شهید مطهری با محوریت کتاب «اسلام و مقتضیات زمان» و تأثیر مثبتی که در پی داشت و استقبالی که از سوی دانشجویان صورت گرفت، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران درصدد برگزاری دور دوم این مسابقه برآمدیم و کتاب «طهارت روح» استاد شهید مطهری انتخاب شد.
وی گفت: با پخش فراخوان مسابقه در دانشگاههای مختلف مجموعاً هزار و 530 دانشجو در 25 دانشکده از دانشگاههای مختلف برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی کردند و در حلقههای بحث و مطالعه کتاب به مدت سه ماه شرکت کرده و در نهایت بیش از 500 دانشجو در مسابقه کتبی حضور یافتند که تقریباً دو برابر دور اول است.
این مقام حزب الله افزود: مصمم هستیم این روند را ادامه دهیم چرا که استقبالی که صورت گرفت، بیانگر احساس نیاز به فراگیری علوم و معارف اسلامی اصیل از سوی نسل جوان به ویژه دانشجویان است.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، حجتالاسلام سید هاشم صفیالدین، رئیس کمیته اجرایی حزبالله نیز در این مراسم با قدردانی از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و واحد پرورشی حزبالله، به شرکتکنندگان در مسابقه تبریک گفت و افزود: همه کسانی که در این مسابقه شرکت کرده اند چه برندگان و چه غیر برندگان، برنده محسوب میشوند زیرا موفقیت اساسی آنها کسب دانش و آموختن معارف الهی است که از خلال مطالعه به آن رسیدند.
گفتنی است، پس از آن جوایز 47 برنده مسابقه توسط آقایان محمدی، صفیالدین، رکنآبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران و رئیسزاده رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی داده شد.
پایان پیام/
نظر شما