به گزارش خبرنگار شبستان، اولین نشست مطبوعاتی جشنواره فیلم پلیس صبح امروز در سالن اجتماعات معاونت ناجا برگزار شد.
علی سلطانی دبیر چهارمین جشنواره فیلم پلیس، در ابتدا عنوان داشت: ما جشنواره موضوعی زیادی در حوزه سینما داریم اما آنچه که به جشنواره پلیس معنا می دهد محوریت انسان است.
وی ادامه داد: در سازمانی مانند پلیس رفتارهای انسانی موردتوجه قرار می گیرد و از این طریق می توان مشکلات حوزه های اجتماعی را واکاوی کرد.
سلطانی با بیان اینکه پلیس انتظار جدی از هنر سینما دارد، اظهار داشت: سینما باید بتواند روابط علت و معلولی پدیده ها را توضیح داده، نسبت به حوادث اجتماعی حساس بوده و همچنین بتواند روابط اجتماعی افراد را مستحکم کند.
دبیر چهارمین جشنواره فیلم پلیس مهمترین دغدغه سازمان پلیس را امنیت اجتماعی خواند و گفت: جلب حمایت هنرمندان از وظایف سازمان پلیس است چرا که تنها راه فرهنگ سازی توسط هنر و فرهنگ است.
وی در ادامه درباره اکران فیلم خانه پدری اظهار داشت: آخرین ساخته کیانوش عیاری داستان قتل های خانواده ای را به تصویر می کشد که متأسفانه امروزه در کشور دیده می شود، اما درباره اکران آن، با معاونت سینمایی اختلاف نظر داریم و همچنان درمرحله رایزنی برای اکران به سر می بریم. ممکن است که یک اکران خصوصی در جشنواره فیلم پلیس برای اهالی رسانه در نظر بگیریم.
علی سلطانی با بیان اینکه سازمان پلیس با به تصویر کشیده شدن پلیس خاکستری مشکلی ندارد گفت: پلیس خاکستری باید در یک چارچوب منطقی به تصویر کشیده شود اما متاسفانه تعداد کمی از فیلم های انتقادی در سینمای ایران وجود دارد که تصویری سالم از پلیس نشان دهد.
دبیر چهارمین جشنواره فیلم پلیس در پایان با اشاره به دستاوردهای این جشنواره در سه دوره گذشته بیان کرد: پلیس نیازمند حضور هنرمند در کنار خود می باشد چرا که نگاه سخت افزاری این سازمان در برقراری امنیت اجتماعی تغییر کرده است و تاکنون سازمان پلیس ناجا به کمک موسسه ناجی هنر توانسته است، 20 میلیارد تومان سرمایه به چرخه اقتصادی سینما کمک کند.
پایان پیام/
نظر شما