عمره تعطیل‌پذیر نیست؛ ناگزیریم با سختی‌های فعلی کنار بیاییم

خبرگزاری شبستان: سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به مشکلات زائران به دلیل طرح توسعه مسجدالحرام و شهر مکه گفت: ما به دلیل این ساخت و سازها، نمی‌توانیم عمره را تعطیل کنیم؛ بلکه باید با سختی‌های آن کنار بیاییم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام سیدعلی قاضی‌عسکر، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، در دیدار مدیران ثابت هتل‌های مکه گفت: طرح توسعه مسجدالحرام و تغییراتی که در شهر مکه در حال انجام است، آمد و شد به خانه خدا را سخت کرده است و طبیعی است که شرایط به وجود آمده و شیوه حل آن در اختیار ما نیست.

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور حج و زیارت ادامه داد: همین دشواری‌ها هنگام توسعه حرم در مشهد مقدس و در حاشیه حرم امام هشتم علیه‌السلام هم بود، اما مردم با تحمل و صبوری، اجازه دادند تا طرح توسعه حرم رضوی به پایان برسد و رفت و آمد آسان شود. بنابراین، ما به دلیل این ساخت و سازها در مسجدالحرام، نمی‌توانیم عمره را تعطیل کنیم؛ بلکه باید با سختی‌های آن کنار بیاییم.

حجت‌الاسلام قاضی عسکر با تأکید بر اینکه تجهیزات تهیه و توزیع غذا به‌روز شده و رضایت مردم در زمینه پذیرایی به دست آمده است، گفت: بعثه و سازمان حج، همکاری‌های بسیار خوبی باهم دارند و نتیجه این همکاری و همدلی، صرفه‌جویی‌ها و پیشرفت‌های خوبی بوده است که ثمر آن را زائر می‌چشد.

سرپرست حجاج ایرانی با برشمردن این نتایج تصریح کرد: همین همکاری‌ها موجب شد تا برنامه‌ریزی برای عمره و حج امسال، در سفر حج گذشته انجام شود، علاوه بر اینکه 2 میلیون تومان از هزینه حج در سال گذشته به زائران بازگردانده شد، این مبلغ، امسال نیز از هزینه‌های حج کاسته شده تا فشاری به مردم نیاید. به علاوه اینکه برای اولین بار، اعلام شد که زائران می‌توانند هزینه حج تمتع خود را در دو نوبت بپردازند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه اعلام کرد: سال گذشته، 20 درصد از ساختمان‌ها و هتل‌های مسئله‌دار در مکه کنار گذاشته شد و کیفیت اسکان زائران بالا آمد. به علاوه اینکه دریافت تخفیف‌ها موجب شد تا ما 35 میلیون ریال سعودی صرفه‌جویی کنیم.

حجت‌الاسلام قاضی‌عسکر با بیان اینکه بعثه مقام معظم رهبری، وظایف نظارتی دارد و به هیچ وجه در پی مچ‌گیری و حذف افراد نیست، تأکید کرد: نظارت بعثه، صرفاً برای بهبود و ارتقای کیفیت است. چرا که در منطق اسلام، اگر کسی به دنبال عیب‌جویی در افراد باشد و از آن استفاده کند، آبروی دیگران را ببرد و موقعیت آنان را بشکند، مستوجب مجازات سنگینی است.

نماینده رهبری در امور حج و زیارت با بیان اینکه به واسطه دریافت نامه‌های مردمی و گزارش‌های نظارت و بازرسی از مسائل و کاستی‌هایی در زمینه‌های گوناگون باخبر است، افزود: اگر کسی عیب ما را گفت، باید با صبر، سعه صدر و انتقادپذیری از او تشکر کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری سرپرست حجاج و زائران ایرانی خطاب به مدیران ثابت هتل‌های مکه با تأکید بر اینکه نباید از حقوق مردم کوتاه بیایید، گفت: شما فقط مسؤول تأمین غذا و یا بهداشت و رفت و آمد زائران نیستید؛ بلکه باید نسبت به بهره‌وری معنوی و امور فرهنگی نیز حساسیت داشته باشید.
پایان پیام/
 

کد خبر 354887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha