به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، حجت الاسلام مجتبی ملکی، امروز(26 اسفند) در نشست دبیران کمیته همکاری های ستاد حوزه های علمیه و آموزش و پرورش منطقه چهار کشوری که در سالن اجتماعات خانه معلم تبریز برگزار شد، با اشاره به اهداف و ضروت تعامل حوزه های علمیه با آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر این ضرورت تبدیل با باور شود شاهد تحقق عملی آن خواهیم بود، باید این نیاز را بپذیریم و سپس برای پاسخ به آن ضرورت اقدام کنیم.
وی افزود: آموزش و پرورش براساس نیاز انسان به وجود آمد که توسعه دانش در بین انسان ها را به همراه داشت، قدمت آموزش و پرورش به شکل کنونی در کشور ما به 162 سال پیش برمی گردد زمانی که دارالفنون در ایران تاسیس شد.
دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به گسترش اومانیسم در غرب تاکید کرد: اندیشه انسان محور امروز در غرب مطرح است و اینگونه بین علم و دین مردم شکاف ایجاد کردند.
حجت الاسلام ملکی عنوان کرد: رضاخان مظاهر دینی را نیز مانع پیشرفت در کشور دانست و با الگوگیری از آتاتورک، به مبارزه با حجاب در ایران پرداخت.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش اظهار داشت: دشمن فرهنگ مردم با اولویت نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده است، ما اگر بخواهیم اصول انقلاب را نهادینه کنیم، بقای انقلاب اسلامی را تضمین کنیم، ارزش های اسلامی را در جامعه پیاده کنیم و قرآن را به متن زندگی مردم وارد کنیم، باید در آموزش و پرورش سرمایه گذاری کنیم.
وی با اشاره به رسالت حوزویان در قبال آموزش و پرورش تاکید کرد: اولویت اول حوزه های علمیه باید تولید علم در عرصه های مختلف و ورود به آموزش و پرورش باشد ومطالبه مقام معظم رهبری نیز همین است.
دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش همچنین عنوان کرد: باید رویکرد دانش محوری را به رویکرد تربیت محوری تغییر دهیم و مهارت های حوزویان در آموزش و پرورش ارتقا پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما