عسگر مجیدی در گفتگو با خبرنگار شبستان به مناسبت روز دانشجو گفت: حضور دانشگاه بعنوان کارخانه آدم سازی و بعنوان یک مرکز مهم تربیتی برکسی پوشیده نیست و سرنوشت کشورها از دانشگاهها و در دانشگاهها شکل می گیرد و یا حداقل وابستگی شدیدی به دانشگاهها خواهد داشت،
وی با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی(ره) دانشگاه را مبدأ همه تحولات می دانست، گفت: دانشگاه با تربیت دانشجو، اثری ماندگار و دراز مدت بر سرنوشت کشور و مصالح مملکت و فرهنگ ملت، به جای می گذارد.
به گفته وی، این نقش هم در ذات آموزشی و فرهنگی دانشگاه است، هم در حوزه جنبش دانشجویی، به بیانی صحیح تر آموزه های تئوریک فضای علمی پژوهشی دانشگاه، در قالب جنبش دانشجویی عملیاتی می شود، لذا حضرت امام(ره) با تیزبینی خاص خود، ضرورت اصلاح حرکت و اسلامی شدن دانشگاه را تشخیص داد و در هنگام پایان جنگ سخت نظامی با رژیم بعث عراق، نسبت به ضرورت تشکیل بسیج دانشجویی به عنوان یگان عملیاتی آموزه های اسلام ناب محمدی(ص)در دانشگاه، تأکید نمودند.
وی در خصوص این مسئله که چرا امام خمینی(ره) از بسیج دانشجویی بعنوان ضروری ترین تشکل نام برد، گفت: تشکیل بسیج در نظام اسلامی ما به گفته حضرت امام (ره) از الطاف جلیه خداوند بود، زمانی که جهاد اصغر پایان یافته بود امام(ره) با اشاره به جهاد اکبر، راهی نو را فراروی بسیجیان گشود.
مجیدی اضافه کرد: در دوم آذر ماه 67، حضرت امام خمینی(ره) در پیامی روشنگرانه و توأم با آینده نگری، دستور تشکیل بسیج دانشجو و طلبه را بعنوان ضروری ترین تشکل، صادر نمودند و دو مأموریت مهم را از این تشکل مطالبه کردند که این دو مأموریت "دفاع از انقلاب در مراکز دانشگاهی و ایجاد حکومت بزرگ اسلامی توسط بسیجیان و هسته های حزب الله جهان اسلام" است.
به گفته وی، بسیج دانشجویی و طلبه به عنوان یگان عملیاتی و خط مقدم جبهه اسلام برای تشکیل حکومت جهانی اسلام معین شد و خود این تأکید نشان می دهد که دانشگاه تا چه میزان در حوزه صدور انقلاب مؤثر است و به همین میزان غفلت از دانشگاه تاچه حد باعث عقب افتادن از تشکیل حکومت جهانی اسلام می شود، بلکه غفلت، موجب آسیب پذیری به این جبهه حق می شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان ادامه داد: در حوزه علمی روز به روز در حال پیشرفت و فتح قله های علمی هستیم و متخصصین مورد نیاز انقلاب در همین دانشگاهها تربیت می شوند.
به گفته وی، البته جامعه دانشگاهی در حوزه سازندگی اخلاقی و فکری و احساس تکلیف به حرکت انقلابی جامعه، همانند حوزه متخصص پروری موفق هستند.
وی تصریح کرد: انتظار آن است که جامعه دانشگاهی در صحنه های انقلاب، آنجا که حضور هوشمندانه، اثرگذار و تعیین کننده آنها لازم است، جلودار جامعه باشند و در حالت حداقلی، بی تفاوت نباشند.
وی خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی برای این جلوداری باید خوب علم بیاموزند و تحقیق کنند و متعهد و دارای نشاط انقلابی باشند، چراکه تعهد انقلابی است که به علم آموخته شده روح می بخشد.
پایان پیام/.
نظر شما