سیاست زدگی، برنامه های فرهنگی و دانشگاهی را تهدید می کند

معاون فرهنگی دانشگاه لرستان، سیاست زدگی و سطحی نگری را از عوامل تهدید برنامه های فرهنگی دانست و بر ضرورت به کار گیری برناهم های فرهنگی آینده نگرانه، فعال وعلت گرا در دانشگاه ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سید محسن حسینی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، امروز (12 اردیبهشت) در نخستین جلسه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه های لرستان به حضور طیف های فکری مختلف دانشجویی در دانشگاه های اشاره کرد و گفت: سطحی نگری، عوام زدگی، برخورد انفعالی، معلول محور بودن و سیاسیت زدگی برنامه های فرهنگی دانشگاهی را تهدید می کند.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان، بر ضرورت به کار گیری برنامه های فرهنگی آینده نگرانه، فعال، علت گرا، ارزشگرا، خلاق و بدیع و زمانبندی شده در دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: تشکیل شورای فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها استان با هدف استفاده از ظرفیت های فرهنگی لرستان در دانشگاه هاست.

 

حسینی با اشاره به اینکه ظرفیت های فرهنگی استان لرستان سرشار از فرهنگ معنوی، اظهار داشت: داستان ها و مثل ها و ضرب المثل ها، میراث فرهنگی و موسیقی است.

 

وی خاطرنشان کرد: بخش عظیمی از فرهنگ معنوی لرستان هنوز در سینه سالخوردگان است و پیش از به خاک سپرده این فرهنگ باید آنها را به وسیله دانشگاهیان تدوین کرد.

 

حسینی با اعلام آمادگی نسبت به برگزاری کارگاه های آموزشی فرهنگی ویژه مدیران فرهنگی دانشگاه ها توسط این دانشگاه، بیان داشت: بنا بر تصمیم وزارت علوم برای ارتقای استادان، 20 امتیاز فرهنگی نیاز است که با برگزاری این کارگاه ها امتیاز فرهنگی به شرکت کنندگان اعطا می شود.

 

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه لرستان، اجرای برنامه های مشترک فرهنگی توسط دانشگاه های استان را پیشنهاد داد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی مشترک توسط دانشگاه ها باید در استان افزایش یابد.

دانش، معاون دانشجویی دانشگاه آزاد دورود نیز با اشاره به اینکه در سال های اخیر با ضعف اعتقادات دانشجویان مواجه هستیم، گفت: هر چه زمان می گذرد اعتقادات دانشجویی ضعیف تر می شود.

 

وی نسبت به خطر گسترش اعتیاد بین دانشجویان هشدار داد و اذعان داشت: اعتیاد روز به روز  بین جوانان راه باز می کند.

 

دانش با اشاره به اینکه با برگزاری همایش ها و نشست های خبری نمی توان موثر عمل کرد، ادامه داد: بهترین شکل در پیشگیری از اعتیاد را امری روانشناسانه است.

 

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان نیز در ادامه از واگذاری خوابگاه ها و سلف سرویس های این دانشگاه از سال آینده به بخش خصوصی خبر داد.

 

وی اجرای این طرح را از سیاست های وزارت علوم تحقیقات و فناوری و در راستای اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها در دانشگاه ها اعلام کرد و گفت: ذهن دانشجوی را باید نسبت به اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها روشن کنیم.

 

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با بیان اینکه از سال آینده به سمت برون سپاری و خصوصی سازی خوابگاه ها و سلف سرویس های این دانشگاه حرکت می کنیم، افزود: سال آینده با پیشنهاد سه منوی غذایی این طرح را توسعه بخشی خصوصی در سلف سرویس ها اجرا می کنیم.

 

وی با اعلام آمادگی نسبت به برگزاری همایش و سایر برنامه های کشوری دانشگاه های استان در دانشگاه لرستان، تصریح کرد:‌ دانشگاه لرستان آمادگی دارد میزبان برنامه هایی باشد که می توانند در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی استان تحولی ایجاد کنند.

 

گفتنی است، در این جلسه که با تصویب تشکیل دبیرخانه شورای فعالیت های فرهنگی دانشگاه های استان در دانشگاه لرستان همراه بود، متولیان فرهنگی دانشگاه های استان برای اجرای برنامه های فرهنگی فرا دانشگاهی، استفاده از خطبای برجسته کشور نظارت برفعالیت های فرهنگی، اجرایی برنامه های مشترک و دانشگاهی و استفاده از تجربیات فرهنگی دانشگاه های تاکید کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 35333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha