به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این کارگاه آموزشی با تاکید بر اهمیت تعمیق و توسعه و ترویج فرهنگ دینی در بین دانش آموزان گفت: عصاره تعلیم و تربیت رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است که در سایه سار آن و زندگی پاک بتوانند سعادت دنیا و آخرتشان را تامین کند.
سالار عرفانی نسب، یکی از رسالت های دستگاه تعلیم و تربیت را تربیت دینی دانش آموزان عنوان کرد و اظهار داشت: فلسفه وجودی انسان ها پیوستن به ذات احدیت است و نماز بالاترین و عمیق ترین رابطه انسان با خداوند است که در همه ادیان الهی به نوعی و در اشکال مختلف عبادت و راز و نیاز با معبود ازلی دیده می شود.
وی، با اشاره به وجود 400 مبلغ و مبلغه به عنوان ائمه جماعت در مدارس این استان اذعان کرد: 245 نفر از ائمه جماعت مدارس استان را برادران و 155 نفر مابقی را خواهران تشکیل می دهند که به عنوان راهنمای دینی در مدارس حضور پیدا می کنند.
عبدالسلام کریمی، مدرس دانشگاه و از اساتید علوم دینی کردستان نیز در این کارگاه آموزشی گفت: مذاهب مانند انگشت های یک دست هستند که به وسیله یک تنه عمل می کنند و از یک منبع تغذیه می شوند.
وی، ادامه داد: اگر مذاهب نیز با همدیگر متحد باشند و با تکیه بر قرآن و احکام اسلامی پشت همدیگر باشند در مقابل دشمن سخت تر عمل می کنند و در مقابل تهدیدات از چیزی نمی هراسند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه هفته وحدت نماد وحدت است، اظهار داشت: نباید وحدت را فقط منحصرا در هفته وحدت خلاصه کنیم بلکه باید مسلمین هر روز وحدت داشته باشند و آنقدر از وحدت بگویم که در وجود ما نهادینه شود.
کریمی، سنگ محک ایرانیان را نظام و رهبری عنوان کرد و افزود: قرآن کریم خطاب یه مسلمان کلمه اخوه را به کار می گیرد و می گوید همه شما از یک پدر و مادر هستید و نباید در بین خود تفرقه ایجاد کنید.
وی، در ادامه آیات و احادیثی از کلام الله مجید را برای شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی تفسیر کرد.
پایان پیام/
نظر شما