خطبه فدکیه سندی محکم بر علم حضرت زهرا(س) متصل به منبع وحی است

خبرگزاری شبستان:مسئول پایگاه خواهران اسماء شهر نوش آباد، گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) برترین بانوی جهان در تمام قرون و اعصار است که در قله بشریت قرار دارد و کسی بالاتر از آن حضرت نیست.

مرضیه سادات رضاپور، مسئول پایگاه خواهران اسماء شهر نوش آباد، در حاشیه مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در پایگاه مقاومت اسماء خواهران شهر نوش آباد به خبرنگار شبستان در  اصفهان گفت: با مراجعه به قرآن کریم و آیات متعدد آن در بیان شأن و مقام حضرت زهرا(س) از جمله آیه تطهیر و مباهله، آیات آغازین سوره دهر، سوره کوثر، آیه اعطای حق ذی القربی و دیگر آیات می توان بر مقام عمیق آن حضرت در نزد خداوند پی برد.

 

وی با تاکید بر علو مقام حضرت زهرا (علیها السلام) افزود: جایگاه و مقام والا مرتبه آن حضرت تنها محدود به عصر حیات آن بزرگوار نیست و در تمامی اعصار جریان دارد. 

 

به گفته وی، مقام حضرت فاطمه (علیها السلام) در کلام صریج پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز سرور زنان اولین و آخرین نامیده شده است.

 

این بانوی بسیجی، با اشاره به القاب و صفات متعدد حضرت فاطمه با عناوین زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه افزود: فاطمه در لغت به معنی بریده شده و جدا شده و بر طبق احادیث نبوی علت این نامگذاری به معنای آن است که پیروان فاطمه (علیها السلام) به سبب او از آتش دوزخ بریده، جدا شده و برکنارند.

 

رضاپور، کنیه‌های حضرت فاطمه (علیها السلام) از جمله ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه و ام ابیها را یادآورشد و گفت: حضرت فاطمه (علیها السلام) با آن همه فضیلت، همسری نیکو برای امیر مؤمنان بود تا جایی که روایت شده هنگامی که علی (علیه السلام) به فاطمه (علیها السلام) می‌نگریست، غم و اندوهش زدوده می‌شد.

 

وی در ادامه مقام علمی، عصمت و عظمت حضرت زهرا (علیها السلام) را تاکید کرد و گفت: فاطمه زهرا (علیها السلام) همتای امیرالمؤمنین و دارای منزلتی عظیم‌تر از سایر ائمه طاهرین (علیهم السلام) است.

 

به گفته وی، خطبه فدکیه گواه محکمی بر مقام علمی حضرت فاطمه (علیها السلام) است که علاوه بر بیان استوارترین جملات در توحید ذات اقدس ربوبی، امامت، احتجاجات به قرآن کریم و بیان علت تشریع احکام سندی محکم بر اقیانوس بی‌کران علم این بانوی بزرگوار است.

 

رضاپور بانوان با تاکید بر اینکه خطبه فدکیه برگرفته از منبع وحی است، اظهارداشت: استدلال های عمیق فقهی فاطمه (علیها السلام) در جریان فدک به روشنی بر احاطه حضرت فاطمه (علیها السلام) بر سراسر قرآن کریم و شرایع اسلامی دلالت می کند.

 

وی، الگوپذیری بانوان از همسرداری، تربیت فرزند و حجاب و عفاف حضرت زهرا(س) را در راستای حفظ خانواده ای سالم، صالح و موفق ضروری دانست و گفت: حضرت فاطمه به گونه ای زندگی کرد و یادگاران جاودانه ای را تربیت کرد که مایه نجات و رستگاری بشر هستند.

 

وی در پایان اظهارداشت: حضرت امام حسین(ع) یکی از فرزندان مکتب فاطمی و علوی است که الی الابد چراغ هدایت و کشتی نجات بشریت است.

 

گفتنی است مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) در پایگاه اسماء نوش آباد با حضور بانوان بسیجی عصر شنبه(24 اسفند) در محل این پایگاه در بقعه مبارکه شاهزاده ابراهیم و بی بی رقیه خاتون این شهر با ویژه های برنامه های روضه خوانی، مداحی،قرائت ادعیه دینی و زیارتنامه حضرت زهرا(س) برگزار شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 353253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha