به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، ماریا موسوی، مشاور استاندار و مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، صبح امروز (24 اسفند) در جلسه بررسی وضعیّت، سازماندهی و هدفمندی کانون های فرهنگی، اجتماعی زنان در استانداری، اظهار داشت: کانون های فرهنگی اجتماعی زنان، برای اولین بار در سال 1383 در استان، با هدف ایجاد فضایی مناسب و موثّر برای جلب مشارکت نهادمند بانوان، کمک به برنامه ریزی و ساماندهی ظرفیّت ها و توانمندی های آنان و زمینه سازی برای تخصّصی شدن فعّالیت های بانوان، به صورت یک تشکّل غیرانتفاعی- غیرسیاسی در سطح کشور ایجاد شدند.
وی، هدف از ایجاد این کانون ها را آگاهی فرهنگی و رشد اجتماعی زنان، ترویج فرهنگ غنی و ارتقای بینش و اشاعه فرهنگ خود باوری عنوان کرد و گفت: در کنار اصلاح نگرش منفی به فعّالیت های زنان، زمینه سازی برای شناساندن ظرفیّت ها، تسهیل در امور ازدواج و فراهم کردن زمینه برای معرّفی زنان فرهیخته به جامعه باشد.
مدیرکلّ دفتر امور بانوان و خانواده، تصریح کرد: با وجود همه ی این اهداف ، متاسّفانه این کانون ها امروز غیرفعّال هستند که این امر باید آسیب شناسی شود.
مشاور استاندار اردبیل، افزود: کانون ها، می توانند در صورت فعّالیت مناسب و مستمر، به عنوان بازوهای اجرایی و اهرم کمکی دولت عمل کنند و در زمینه کمک به مشکلات زنان بی سرپرست، بدسرپرست و خود سرپرست، اقدامات چشمگیری انجام دهند.
وی، گفت: از ابتدا نیز بنا بر این بود تا با پشتیبانی های اوّلیّه، کانون ها راه اندازی شوند و پس از رسیدن به خودکفایی، یاریگر دستگاه های اجرایی و جامعه باشند که چنین نشد.
این مقام مسئول، بیان کرد: سیاست دولت جدید، پشتیبانی از کانون ها و توانمندسازی آنهاست و از این رو هیات مدیره کانون ها، باید پس از انتصاب مسئولان نسبت به برنامه ریزی برای سال آینده اقدام کنند تا نسبت به جلب پشتیبانی شورای اداری شهرستان ها اقدام شود.
موسوی، همچنین در زمینه ظرفیت خاموش زنان در زمینه اشتغال اظهار کرد: اتاق فکری با حضور استادان کارآفرینی زنان تشکیل شده تا نسبت به ارائه طرح های عملی در این حوزه اقدام شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری اردبیل، وی، از برگزاری نمایشگاه توانمندی های زنان استان از اول تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده همزمان با هفته زن خبر داد.
در این نشست مسئولان کانون های فرهنگی و اجتماعی زنان استان نیز، به مشکلات و کمبودها اشاره و از مواضع تنگ نظرانه برخی از مسئولان استان و شهرستان ها نسبت به کانون ها، در سال های گذشته از جمله مانع تراشی در راه فعّالیّت کانون ها، مانند بازپس گیری اماکن در اختیار کانون ها، عدم اختصاص اعتبارات و... انتقاد کردند.
پایان پیام/
نظر شما