به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در یازدهمین همایش بینالمللی بانوان قرآنپژوه که 22 اسفندماه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان حوزه معاونت قرآن و عترت سخت نیازمند کمک و همیاری و همکاری قرآنیان هستم، به ویژه در این جمع که متشکل از بانوان، حافظان قرآن و قاریان است، نیازمند هستیم که به ما کمک کنید تا از ابتدای راه موفق باشیم.
وی با بیان اینکه همایش بانوان قرآنپژوه مدیون زحماتی است که از سوی یک بخش مردمی برگزار میشود، گفت: در ایران اسلامی بانوانی هستند که نزدیک به 15 هزار تحقیق و پایاننامه در حوزه قرآن و عترت دارند و کمتر کشوری در جهان است که شاهد این مقدار تحقیق و پژوهش در کتاب آسمانی باشد و عدد کمتری در دیگر کشورها مشاهده میشود.
حجتالاسلام حشمتی با طرح این پرسش که در کشوری که فعالیتهای قرآنی زیاد انجام میشود چرا مردم تا این حد از فرهنگ قرآن فاصله دارند؟ عنوان کرد: چه تمهیداتی باید داشته باشیم که فرهنگ قرآن در زندگی مردم نقش پیدا کند و چه موانعی را باید از سر راه مردم برداریم تا فرهنگ قرآن در زندگی مردم ملموس باشد؟
معاون قرآن و عترت با اشاره به اعتباراتی که طی سالهای گذشته در حوزه فعالیتهای قرآنی هزینه شده گفت: هر چند که هزینه زیادی تاکنون در حوزه فعالیتهای قرآنی انجام شده، اما باید این امر فرهنگسازی شود تا قرآن و انس با این کتاب آسمانی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی ادامه داد: آیاتی که درباره ورود بهشت است و در سوره یاسین نیز به آن اشاره شده، توصیه میکنند که مؤمنان باید ایمان و عمل صالح داشته باشند تا به بهشت ورود پیدا کنند، اما خداوند در آیه 43 سوره اعراف میگوید: «قبل ازاینکه وارد بهشت شوید، کینهها را از سینه شما خارج میکنیم و بهشت جای کینه و دشمنی نیست و بهشتیان با محبت به هم نگاه میکنند و رفتار میکنند»؛ پس قبل از ورود به بهشت سینههای ما باید خالی از کینه و تباهی باشد.
حجتالاسلام حشمتی در ادامه افزود: بهشتیان در مقابل هم و در حال شادی هستند و دلهایشان نیز به هم نزدیک است؛ اما زمانی که وارد بهشت شدیم شعارمان با یک شعار زیبا شروع میشود که ورود به بهشت با سلام است، کمااینکه فرشتهها نیز به بهشتیان سلام میکنند.
وی با بیان اینکه مسلمان کسی است که مسلمان دیگر از دست و زبان او در امان باشد، گفت: بهشت چه موجود باشد، چه خلق شود، ما میتوانیم این صفاتی که در بهشت وجود دارد را در زندگی خود خلق کنیم و اگر بخواهیم به استقبال بهشت برویم باید این خصوصیات که در بهشتیان است را در جامعه ایجاد کنیم و البته مردم، دوستان، همکاران ما باید از دست و زبان ما در امان باشند که در این صورت جزء بهشتیان خواهیم بود.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به اهل دنیا، اظهار کرد: براساس روایات و احادیث، اهل دنیا کسانی هستند که کم تعقل و زیاد صحبت میکنند و زمانی که بلا فرا میرسد صبر نمیکنند و همچنین زمانی که نعمت به آنها داده میشود شکرگزار نیستند که امیدواریم جامعه و به ویژه بانوان ما همواره اهل صبر و شکرگزاری باشند.
پایان پیام/
نظر شما