به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دومین همایش میان استانی مدیران فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به مدت دو روز برپا شده است.
دکتر اسماعیل کاووسی، فارغ التحصیل دکترای مدیریت فرهنگی در نخستین روز این همایش در دورهایی تحت عنوان مدیریت سازمانهای فرهنگی با قدردانی از میزبانی واحد رشت و حضور مدیران فرهنگی دانشگاههای آزاد اسلامی استانهای گیلان، مازندران، گلستان، البرز، قزوین، اردبیل، زنجان و آذربایجان غربی گفت: انقلاب اسلامی، یک انقلاب فرهنگی است از همین رو دشمن در این حوزه بسیار سرمایه گذاری کرده است.
وی افزود: باید تلاش کرد با بهره گیری از متون فرهنگ اسلامی که بر اساس مبانی اسلام ناب محمدی(ص)، قرآن کریم و ائمه اطهار (ع) است، در زمینه سعادت جامعه صحیح قدم برداریم.
مدرس این دوره با بیان اینکه مدیران فرهنگی جهت اثر بخشی باید با شیوههای جدید مدیریتی آشنا شوند، اظهار کرد: فرهنگ مقولهای پیچیده است که باید مدیریت شود که از تاکیدات مقام معظم رهبری است.
دکتر کاووسی اضافه کرد: باید بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در دانشگاهها روحیه پرسشگری در فضای دانشجویی را ایجاد و احیا کنیم و مدیران فرهنگی سعه صدر خود را افزایش دهند.
وی گفت: لازمه موفقیت در حوزه فرهنگی، یکی شدن حرف با عمل است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در این دوره 63 نفر از مدیران فرهنگی هشت استان کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت شرکت داشتند.
دو رسالت اصلی دانشگاه یعنی معرفت افزایی و دانش اندوزی، این نهاد اجتماعی را در جایگاهی قرار داده که در فرهنگ سازی جوامع مهم ترین نقش را ایفا میکند و رکن اساسی تعالی و پیشرفت به شمار می آید. از این رو فرآیند برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 93 ،علی الخصوص سند اسلامی شدن دانشگاه و نقشه مهندسی فرهنگی کشور تهیه و تدوین شده و به تصویب شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رسیده است.
در این راستا و با توجهات ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارتقای کیفی و کمی برنامهها و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، بودجه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به چهار درصد از کل درآمد واحدها و مراکز دانشگاهی افزایش یافته است. لذا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برآن شد تا فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی تاثیرگذار در واحدها و مراکز دانشگاهی را با محوریت و مشارکت حداکثری دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه به صورت چشمگیری ارتقا دهد. از این رو محورها و سرفصلهای جدیدی در رویکرد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گشوده شده است که همانا توجه به دین داری، اخلاق مداری، نشاط افزایی، مدیریت، مشارکت و برنامههای جمعی دانشجویان و بهره مندی از توانمندی علمی و تجربی استادان و همراهی کارکنان از جمله ویژگی های این برنامههاست.
پایان پیام/
نظر شما