به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار یعقوبعلی نظری شب گذشته (21 اسفند) در مجمع عالی بسیج خراسان جنوبی اظهار کرد: برنامههای بسیج تحت منویات مقام معظم رهبری دو رویکرد اساسی درونسازی و برونسازی دارد.
وی افزود: جذب و آموزش و سازماندهی تشکلها بسیج نخستین مطلب حائز اهمیت در رویکرد بسیجسازی یا درونسازی است.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل شجره طیبه صالحین، گفت: بسیجیان برای ورود به حوزه دفاع نیازمند آمادگی پایهای و تربیتی هستند و اگر در مباحث اعتقادی ضعیف باشند در ورود به حوزه مأموریت سست خواهند بود.
سردار نظری با بیان اینکه در این نهضت باید از حرکات نقطهای و در مقیاس کوچک پرهیز کرد، تصریح کرد: این حرکت با استمرار باید ادامه یابد و هر بسیجی بنا به استعداد و توانمندی خود در مسیر این نهضت قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه با امکانات و بودجه دولتی نمیتوان حرکت تربیتی آغاز کرد، بیان داشت: حرکت تربیتی باید از بطن مردم و توسط مردم انجام شود و باید در این امر کیفیسازی شود.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی به آموزشهای اجرایی در بسیج اشاره کرد و یادآور شد: بسیج در این زمینه مدام در حال تغییر است و آموزش مربیان متمرکز در استان یا با اعزام به سایر استانها در دستور کار بسیج بوده است.
سردار نظری از ساماندهی 36 گردان بیت المقدس در استان خبر داد و افزود: همچنین گردانهای کوثر خواهران با نگاه امدادی و 10 گردان امام حسین (ع) که به تیپ مردم پایه متصل است مرتب در حال آموزش و تمرین هستند.
وی به 50 گردان آماده و توان نظامی استان اشاره کرد وگفت: تجربه ایران در هشت سال جنگ تحمیلی نشان داده که اگر جنگی اتفاق بیافتد باز هم پایه آن مردم هستند.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه بسیج در بخش علمی غافل نشده، خاطر نشان کرد: دانشآموزان تحت آیههای تمدن تربیت میشوند واین استان جزء رتبههای نخست کشور در این زمینه است.
سردار نظری به جوانگرایی در بخش های مدیرتی و بهینهسازی آن در بسیج اشاره کرد و افزود: بسیج به دنبال این است تا سال آینده فرماندهی ومسئولیت را به بسیجیان واگذار کند.
وی با بیان اینکه راهیان نور یکی از محورهای عمده و مستمر بسیج در حوزه فرهنگی است، ادامه داد: مسئولان اجرایی به این کار فرهنگی کمک کنند تا روز به روز گسترش یابد و چه گردشگری بهتر از کربلای ایران است.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی یکی دیگر از محورهای بسیج را جهاد سازندگی دانست واذعان داشت: اردوهای جهادی به منظور سازندگی دانشجویان و دانش آموزان و محرومیت زدایی در دستور کار بسیج بوده است.
سردار نظری تاکید کرد: بیش از 100 پروژه با اعتبارات قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در استان اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای پنهان زیادی در کشور وجود دارد، ابراز داشت: اما متاسفانه به این موضوع حساسیت نداریم و متفرق با آن برخورد میشود باید در اقتصاد مقاومتی ظرفیتها برجسته سازی شود.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی دو بخش دارد، یادآور شد: نخستین فاکتور اقتصاد مقاومتی روحیه جهادی و مقاومتی است.
سردار نظری آگاهی مردم را فاکتور مهم در خنثیسازی توطئه دشمنان دانست و افزود: بسیجیان باید بصیرت افزایی عمومی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی کیفیسازی را مهمترین برنامه سال 93 بسیج عنوان کرد و گفت: مرحله تبینی و مهارتی امربه معروف و نهی از منکر تا پایان سال جاری درسطح حلقههای صالحین پایان مییابد و از سال جدید امربه معروف به صورت گسترده در سطح محلات با تذکر لسانی شروع میشود.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی مقابله با ماهواره را یکیدیگر از برنامههای سال 93 بسیج اعلام کرد و بیان داشت: هر پایگاه با رصد محله خود چهره به چهره در مورد خطرات ماهواره به خانوادهها آگاهی میدهد چرا که ماهواره ابزار نفوذ فرهنگ بیگانه در خانوادههای ایرانی و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی شده است.
رئیس کارگروه اقتصادی بسیج خراسان جنوبی نیز با اشاره به فعالیتهای کارگروه اقتصادی، اظهار داشت: حمایت مالی از تشکلها و برنامههای اقتصادی با اعطای تسهیلات تکلیفی، قرض الحسنه و عقود اسلامی با اعتبار 4 میلیارد و 400میلیون تومان صورت گرفته است.
محمد بیجاری افزود: افراد متخصص و باتجربه در زمینه اقتصادی برای حضور در گارگروه اقتصادی بسیج انتخاب شدهاند.
وی از فعال شدن 294 گارگاه کوچک و زودبازده در استان خبر داد و ادامه داد: از این تعداد 231 گارگاه ایجادی بوده و 63 گارگاه نیمه فعال بوده است.
رئیس کارگروه اقتصادی بسیج خراسان جنوبی با اشاره به اشتغال 172 نفر در این کارگاهها، ادامه داد: در این کارگاهها اعتباری به میزان یک میلیارد و 926 میلیون تومان هزینه شده است.
بیجاری یکی از اهداف کارگروه اقتصادی بسیج را همکاری با جهاد سازندگی دانست و اضافه کرد: در این راستا به کشف و شناسایی ظرفیتهای موجود اقتصادی با محوریت کشاورزی، دامی و امنیت غذایی پرادخته شده است.
وی خاطر نشان کرد: کارگاه های تولیدی و زیر ساختهای نیمه فعال و فعال قابل توسعه در بخشهای معدنی، کشاورزی و سنتی در اولویت این کارگروه قرار گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما