جایگاه ویژه عبادت در زندگی حضرت زهرا(س)/نقد درونی شاخصه انسان مؤمن است

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) توجه ویژه‌ای به نماز و مبانی حقیقی و الهی عبادت داشتند، گفت: شاخصه انسان مؤمن برای حرکت به جلو، نقد کردن درونی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت‌الله دکتر رضا رمضانی‌گیلانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم فرا رسیدن ایام فاطمیه در مسجد آفخرا رشت با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) دارای مکتب در عرصه سبک زندگی بودند، اظهار کرد: سبک زندگی از هر جهت در برگیرنده نیازهای انسانی بوده و موجب از بین بردن نقص‌های آدمی می‌شود.
 

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) همواره به آگاهی و بصیرت تاکید دارند، اظهارکرد: مسلمانان باید مصداق واقعی اسلام را باید رعایت کنند و آن را به عنوان دین جاودانه و حقیقی در زندگی به حساب آوردند.
 

آیت‌الله رمضانی تصریح کرد: انسان مسلمان واقعی باید همواره تسلیم مبانی و احکام اسلام باشد و زندگی خود را به رنگ و بوی آن آذین کند.
 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه روحیه تعاون و همدلی با اسلام و نماز در انسان تقویت می‌شود، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) توجه ویژه‌ای به نماز و مبانی حقیقی و الهی آن داشتند.
 

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) درصدد فهم درست مردم از مجموعه اسلام و احکام الهی آن دارند، گفت: انسان باید با ایمان راسخ و بنیادی قوی به سمت و سوی فرهنگ اسلامی حرکت کند.
 

آیت‌الله رمضانی اظهار کرد: حضرت زهرا (س) در نخستین بیان فلسفه به ایمان اشاره دارند و ایمان برای این است که انسان به طهارت و پاکی برسد.
 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه 2 نوع ایمان وجود دارد که ایمان مستقر و ایمان عاریه‌ای است، بیان کرد: ایمان مستقر ایمانی است که در جان و وجود آدمی ریشه دمیده و در همه عرصه‌های زندگی فرد تأثیرگذار است.
 

وی رمز موفقیت و سعادت انسان را در ایمان مستقر فرد دانست و گفت: ایمان در صورتی کامل می‌شود که به 2جنبه جمال و جلال خدا بپیوندد.
 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه سستی در ایمان انسان را به خطا می‌برد، تاکید کرد: ایمان عاریه‌ای، ایمانی موقتی و سست است که با عوامل مختلف از بین می‌رود و انسان را به گمراهی می‌کشاند.
 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: انسان واقعی به‌جایی می‌رسد که باهر باد و لغزش گناهی نمی‌لرزد و در مقابل شهوات و شیطان ایستادگی می‌کند.
 

وی با اشاره به انسان مؤمن هر لحظه خود را نقد می‌کند، تصریح کرد: همین نقد کردن درونی عامل حرکت انسان رو به جلو است.
 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه انسان گاهی اوقات به‌واسطه کبر و غرور، خود برتربین می‌شود، اظهار کرد: نماز بدون معرفت یکی از نتایج کبر در مرحله‌های مختلف زندگی است.
 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عبادت در زندگی حضرت زهرا(س) جایگاه ویژه‌ای دارد، بیان کرد: امام خمینی (ره) آمدند تا اسرار و آداب نماز را به مردم آموزش دهند.
 

وی اذعان کرد: دین و ایمان باید در زندگی انسانی سهم داشته باشد تا بتوانیم نماز را به‌عنوان یک اصل قبول داشته و نگذاریم هیچ عاملی وارد حریم ایمان ما شده و ما را از راه منحرف کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 352410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha