به گزارش خبرگزاری شبستان ،« لادن حیدری » ، مدیر کل دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب گفت: متاسفانه به دلیل نبود ساز و کار صحیح ، منافع مادی و اقتصادی امور فکری در دست تکثیرکنندگان و تقلیدکنندگان قرار می گیرد و این امر باعث می شود صاحبان دانش و هنر از خلق آثار یا عرضهی محصولات فکری خود امتناع ورزند.
وی ادامه داد : اگر چه در حال حاضر نیز آثار ادبی و هنری از قبیل کتاب، نمایشنامه، شعر، سرود، آثار سمعی بصری، موسیقی، نقاشی، ...مورد حمایت قانون قرار دارند ، اما قوانین فعلی برای حمایت از آثار ادبی و هنری کافی نیست و نیاز به بازنگری دارند.
به گفته حیدری ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حق مؤلف کشور در راستای حمایت از پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری و رعایت حقوق این افراد "چهارمین همایش حقوق مالکیت ادبی-هنری و حقوق مرتبط" را در روز ششم اردیبهشت ماه سال 1393 برگزار می کند.
دبیر همایش حقوق مالکیت ادبی _ هنری هدف از برپائی این همایش را حمایت از حقوق پدیدآورندگان آثار و فراهم کردن زمینه های مطمئن برای ترغیب هنرمندان و صاحبان آثار هنری و ادبی برای خلق آثار بهتر و کاربردی تر دانست.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،عضو کمیته سیاستگذاری و هماهنگی همایش حقوق مالکیت ادبی- هنری و حقوق مرتبط گفت: این همایش با رویکرد ویژه به نقش سازمان های مدیریت جمعی با 5 کمیته «سیاستگذاری و هماهنگی»، «اجرایی»، « علمی» ، « تبلیغات» و « تدارکات و پشتیبانی» فعالیت ها و اهداف خود را به اجرا می گذارد.
وی از تمامی پژوهشگران، استادان، صاحب نظران، دانشجویان و علاقهمندان حوزه مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط دعوت کرد تا در این همایش شرکت کنند.
پایان پیام/
نظر شما