جایگاه ولایت در بین مردم به معنای حقیقی تبیین نشده است

مدیر مدرسه نائب الصدر شهرستان رشت اعلام کرد: جایگاه ولایت در بین مردم به معنای حقیقی تبیین نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ عبدی در مصاحبه با خبرنگار شبستان با اشاره به کامل بودن دین اسلام و ارائه طریق در تمام زمینه ها حتی مسائل بسیار جزئی که به صورت ظاهری هیچ تاثیری در زندگی انسان ندارد، گفت: چطور می توان پذیرفت دینی با این ابعاد گسترده علمی و فقهی، مسلمانان را بعد از پیامبر(ص) بدون ولی و راهنما رها کند.

 

وی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه ولایت از دیدگاه قرآن، اظهار کرد: در سوره مبارکه مائده خداوند کامل کردن رسالت را در گرو تعیین ولی توسط پیامبر(ص) ارزیابی می کند.

 

مدیر مدرسه نائب الصدر شهرستان رشت، افزود: حساسیت موضوع ولایت در آیه تبلیغ باعث شد تا خداوند برخلاف سایر آیات الهی که پیامبر را با القابی نظیر یس و طه و.. مورد خطاب قرار می داد در این آیه عبارت یا ایها الرسول که بیانی صریح و توبیخی است به کار برده و پیامبر(ص) را موظف به معرفی ولایت علی(ع) به مسلمانان کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین فرخ عبدی، تاکید کرد: برای اجرا شدن احکام دین در زمان غیبت حضرت مهدی(عج)، اسلام نیاز به مجری دارد در غیر اینصورت و نبود ضمانت اجرایی لازم، دین و احکام الهی تعطیل می شود.

 

مدیر مدرسه نائب الصدر شهرستان رشت، بیان کرد: مخالفت با هوای نفس، محافظت کردن از دین در جامعه و ایستادگی در برابر توطئه های دشمنان از ویژگی های اصلی ولایت فقیه در عرصه مدیریت کلان جامعه اسلامی است.

 

این روحانی برجسته شهرستان رشت، افزود: تصور یک جامعه مدنی جز با ترکیب مرجعیت و امامت به صورت یک مقام قانونی در کشور به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.

 

حجت الاسلام عبدی از دیگر نکات مهم در بحث ولایت را انتصابی بودن آن از سوی پروردگار عنوان کرد و گفت: برخلاف این تصور شایع که گمان می شود رهبر توسط خبرگان انتخاب می شود این نهاد مهم تنها وظیفه تطبیق شرایط ولایت بر شخص دارای صلاحیت های لازم را بر عهده دارد.

 

مدیر مدرسه نائب الصدر شهرستان رشت، با بیان این نکته که آنچه که در یک جامعه اسلامی تحقق می یابد حاکمیت فقه و مبانی شرعی توسط ولی فقیه است، ادامه داد: انتصاب رهبری به هیچ عنوان به معنای حاکمیت اراده یک فرد خاص بر جامعه نیست.

 

وی با اشاره به اینکه امروز دنیای غرب متوجه بسیاری از اشتباهات ناشی از ایدئولوژی های مادی ساخته شده به دست خود شده است، اظهار کرد: ایجاد بسیاری از انحرافات در بین مردم ناشی از توجه نکردن به دستورات الهی در جوامع گوناگون است.

 

حجت الاسلام عبدی، عمل کردن به وظایف الهی زیر پرچم ولایت را سبب فراهم کردن شرایط ظهور حضرت مهدی(عج) عنوان و بیان کرد: شناسایی بقیة الله در زمان ظهور آن حضرت از سایر مکاتب و فرقه های انحرافی نوظهور، تنها با محوریت قرار دادن ولایت و رهبری امکان پذیر است.

 

مدیر مدرسه نائب الصدر شهرستان رشت، فتنه سال 88 را نشانه ضعف ولایت پذیری در عده ای از نخبگان و همچنین عوام در جامعه دانست و اضافه کرد: در زمان ظهور نیز فتنه ای بزرگ رخ می دهد و عده ای از نخبگان و عالمان به دلایل مسائل مادی در مقابل حضرت مهدی(عج) قد علم می کنند.

 

این روحانی برجسته شهرستان رشت، تاکید کرد: هنوز نقش و اهمیت جایگاه ولایت در بین مردم به معنای حقیقی شناخته نشده است.

 

حجت الاسلام عبدی ایجاد کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها و حوزه های علمیه، شنیدن نظرات مخالف و سفیر کردن علما به مراکز علمی برای پاسخ گویی به سوالات و شبهات ایجاد شده در اذهان از طریق منابع غنی اسلامی را از جمله اقدامات مهمی دانست که باید در جهت ولایت شناسی و ولایت مداری افراد جامعه در کشور صورت گیرد.

 

وی وظیفه تبیین مبانی فقهی و سیاسی ولایت را به ترتیب بر عهده علما و فرهیختگان جامعه دانست و تصریح کرد: باران شبهه های فراوان از سوی دشمن به سمت مبانی ارزشی همچون ولایت، اهمیت انجام کارهای علمی و تبلیغی در این زمینه را صد چندان می کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 3518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha