به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ابراهیم حسن بیگی، رییس دانشکده عالی دفاعی در همایش نقش بیداری اسلامی در جغرافیای منطقه گفت: کشورهای اسلامی در موقعیت های حساس جهان از لحاظ ژئوپولوتیکی قرار دارند و نقش کلیدی در بازارهای گازی نفتی و ترانزیتی دارند.
وی تصریح کرد: 9 میدان نفتی از میان میادین نفتی غول پیکر جهان در اختیار 5 کشور عضو کشورهای اسلامی است و معادل 58 درصد کل ذخایر جهان در اختیار کشورهای اسلامی است این مسایل در کنار ایمان به خداوند و برخورداری از فرهنگ اسلامی موقعیت مناسبی برای جهان اسلام پدید آورده است و منابع طبیعی و نیروی جوان در اختیار کشورهای اسلامی می توانند در خدمت آزادی بشر قرار بگیرد.
رییس دانشکده عالی دفاعی افزود: مسلمانان اگر به این ظرفیت ها پی ببرند می توانند امت اسلامی را به سوی روزهای نویدبخشی در آینده رهنمون شوند.
وی با اشاره به ناامنی های موجود در جهان اسلام و چالشهای پیش روی کشورهای اسلامی گفت: متاسفانه جهان اسلام چالش بی ثباتی و ناامنی حاصل از توطئه بیگانگان و تنش میان کشورهای اسلامی را دارند و همچنین کم توجهی به وجود رژیم صهیونیستی و تمرکز بر اختلافات به جای مشورت که باعث فراموش شدن این غده سرطانی شده و همچنین توطئه اسلام هراسی در غرب از جمله چالشهای پیش روی جهان اسلام است.
وی افزود: حاکمیت ملتها در آینده جهان در حال تغییر از پارادایم حاکم به پارادایم مردمی است که حاکمیت ملتها با نماد دینی و معنوی و فرهنگی در حال شکل گیری است.
ابراهیم حسن بیگی تاکید کرد: در حال حاضر نمادهای اسلامی در میان ملل مسلمان به پاخواسته دیده می شود و گفتمان مثلث بیداری اسلامی در منظومه جهان اسلام با معنویت و فرهنگ و انسجام و تدبیر و حکمت به پیش می رود و حکومتهای طاغوتی با شعارهای الله به زیر کشیده می شوند.
وی تصریح کرد: بیداری اسلامی نتیجه تجربیات و ثمره منطقه ای رشد اسلامی است و نتیجه آن در همه مناطق قابل توجه است هر چند ممکن است دست استکبار تحقق ان را به تاخیر اندازد اما نمی تواند از حاصل شدن ان جلوگیری کند.
وی افزود: مقابله اسراییل و بازارایی مذبوحانه تلاشها برای سرکوبی بیداری اسلامی و استفاده از جریانهای تکفیری و تروریستی ناشی از ناکارآمدی دولتهای طاغوتی است.
رییس دانشکده عالی دفاعی درباره اقدامات انجام شده در دبیرخانه این همایش گفت: این همایش با مشارکت فعال 67 مرکز حوزوی و دانشگاهی و با دریافت مقالات از اساتید صاحب نظر در حوزه بیداری اسلامی انجام شده و 114 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که 12 مقاله برتر برای سخنرانی و 33 مقاله برای ارایه در گردهمایی ها انتخاب شد.
همچنین 48 نشست تخصصی در حوزه های مختلف برگزار می شود که نتایج آن ارائه خواهد شد.
حسن بیگی انتشار 5 کتاب 2 مجله علمی پژوهشی نقد آثار تالیفی در حوزه مدیریت جهانی و همچنین کتاب منتشر شده گفتارپژوهی را از دیگر اقدامات انجام شده در این همایش عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما