غلامرضا فرهادی مژده، مدیر دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اینکه بهترین فرصت برای فراگیری قرآن، دوره نوجوانی و جوانی بوده و آنچه در این دوره فرا گرفته شود ماندگار و جاودان خواهد بود، عنوان داشت: قرآن کریم در حوزه اندیشه، اخلاق، ارزش ها و معاشرت اجتماعی، الگوهای مناسبی را معرفی کرده و رسالت هدایتی و تربیتی خود را با بیان داستان های واقعی به نمایش می گذارد.
وی از خانه های قرآنی به عنوان مکانهای معنوی در روستاها نام برد و افزود: روحانیون مستقر در خانه های قرآنی جلسات مختلف آموزش قرآن در زمینه های حفظ، قرائت و تفسیر را برای قرآن آموزان برگزار می کنند.
وی با اشاره به اینکه در خانه های قرآنی برنامههای متنوعی برگزار شود، اظهار داشت: ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی با آموزههای دینی و قرآنی در بین شهروندان از اهداف خانه های قرآنی است.
فرهادی مژده، با بیان اینکه خانه های قرآن روستایی، مجری طرح ها و برنامه های قرآنی در مناطق روستایی و عشایری هستند، افزود: با صدور مجوز فعالیت این مراکز قرآنی، تعداد خانه های قرآن شهری و روستایی در شهرستان تویسرکان به 20باب افزایش یافت.
گفتنی است، با توجه به استعدادهای خوب قرآنی در شهرستان تویسرکان، مجوز فعالیت 4 باب خانه قرآن شهری در شهرهای فرسفج، سرکان و تویسرکان در شش ماهه نخست سال جاری، صادر شده است.
پایان پیام/
نظر شما