نماز را علنی اقامه کرده و برای افراد انگیزه ایجاد کنیم

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی رییس ستاد اقامه نماز با تأکید بر ایجاد انگیزه در حوزه اقامه نماز برای افراد مختلف اظهار کرد: باید اقامه نماز در برخی موارد علنی صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست طرح جهادی اقامه نماز در نوروز 93 صبح روز دوشنبه 19 اسفند در محل ستاد اقامه نماز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی و سازمان‌های عضو کارگروه ستاد اقامه نماز برگزار شد.

بر پایه این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با اشاره به اهمیت ترویج اقامه نماز اظهار کرد: باید در هر مکانی تابلو زده و قبله را معرفی کنیم و ستاد اقامه نماز نیز باید بروشور ستاد را منتشر کند تا مسئله نماز جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: امتیاز ما بر همه دنیا نمازخواندن و علنی نمازخواندن است، امام حسین (ع) می‌توانست روز عاشورا در خیمه نماز خود را به جای آورد اما بیرون نماز خواند تا همه ببینند و به اهمیت اقامه نماز در هر شرایطی پی ببرند.

رییس ستاد اقامه نماز با اشاره به خاطره‌ای از دوران جوانی خود اظهار کرد: جوان که بودم خطاب به آیت‌الله محقق داماد گفتم خیمه‌های امام حسین (ع) را که در روز عاشورا آتش می‌زنند خیمه‌های نویی است اما ایشان جواب دادند چنین نیست چرا که باید مظلومیت امام حسین(ع) نشان داده شود و این مظلومیت را مجسم کرده و نشان دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تصریح کرد: لذا با توجه به مطالب یادشده باید در جاده‌ها خیمه‌های نماز بنا شود و صدای اذان علنی باشد. همچنین در کانکس‌ها نماز نخوانید چون گاهی همین ریاکردن و خواندن نماز در جلوی دیدگان مردم ثواب دارد چرا که همه به صورت علنی اقامه نماز را نظاره می‌کنند ضمن آنکه بعضی خجالت می‌کشند که علنی در چنین مکان‌هایی نماز بخوانند لذا وقتی 2 یا 3 نفر پیش‌قدم شوند و نماز را بخوانند افراد نیز به سمت این رویکرد جذب خواهند شد.

وی با بیان اینکه باید برای افراد بی‌انگیزه نسبت به نماز انگیزه ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: من به نوبه خودم توبه و استغفار می‌کنم که بعد از گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی این دومین یا سومین عیدی است که به یاد نماز عید افتاده‌ایم در حالی که پارسال 40 روز قبل از عید مسئله پسته مطرح شد و همه در مورد آن حرف زدند و خداوند غفلت ما را ببخشاید.

رییس ستاد اقامه نماز در ادامه به مسئولان تأکید کرد نگاه‌شان به نماز نگاه رسمی، ابلاغی و آیین‌نامه‌ای نباشد چرا که نماز متعلق به همه است.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) در لحظه‌های آخر عمر مبارک خود چشمان‌اش را گشود و خطاب به حاضران گفت هنگام نماز مرا بیدار کنید اما اطرافیان دل‌شان نیامد و امام 10 دقیقه بعد از اذان بیدار شدند و از زمان نماز سوال کردند و وقتی متوجه شدند 10 دقیقه از زمان اذان گذشته است به حاضران گفتند من تمام عمرم را به موقع نماز خواندم چرا باید در آخر عمر کاری می‌کردید 10 دقیقه غفلت شود.

پایان پیام/

 

کد خبر 351360

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha