به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علی محمد عظیمی، دبیر کمیته حمایت و نظارت بر موسسات فرهنگی و هنری در حوزه معارف دینی ستاد عالی مساجد کشور صبح امروز(18 اسفند) در همایش نکوداشت بیست و یکمین سالگرد تاسیس کانون های مساجد در سنندج گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی 21 سال پیش در راستای مقابله با شبیخون فرهنگی انگشت اشاره خود را به سمت شورای عالی انقلاب فرهنگی نشانه رفتند و دستور تاسیس کانون های فرهنگی هنری را در کنار مساجد صادر کردند.
وی با بیان اینکه ریشه انقلاب از مساجد شکل گرفت، اظهار داشت: مساجد همواره به عنوان پشتیبان آرمان های اسلامی نقش هدایت گری جامعه را برعهده داشته است که تشکیل کانون های فرهنگی هنری در جوار مساجد بستر ساز توسعه و تعالی فکری و روحی جوانان در حفظ ارزش های اسلامی و هویت دینی افراد نقش تاثیرگذاری داشته است.
دبیر کمیته حمایت و نظارت بر موسسات فرهنگی و هنری در حوزه معارف دینی ستاد عالی مساجد کشور ادامه داد: 19 سال پیش پرچم تشکیل کانون های مساجد در کردستان به زمین زده شد و تا سال 84 به مدت 11 سال تنها 9 کانون فرهنگی هنری در این استان تشکیل شد.
عظیمی با بیان اینکه از سال 84 تا 88 تعداد کانون های مساجد کردستان به 97 باب رسید، اذعان کرد: در حال حاضر 332 کانون فرهنگی هنری با دربرگیری 230 کانون روستایی و 102 کانون شهری در راستای تقویت و گسترش آموزه های اسلامی و اجرای برنامه های فرهنگی هنری فعالیت می کنند.
وی با اشاره به راه اندازی بیش از 1400 کانون فرهنگی هنری در مساجد کل کشور در سالجاری، افزود: براساس برنامه پنجم توسعه اقتصادی باید تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد به 20 هزار مرکز برسد.
این مقام مسئول آهنگ تاسیس کانون های مساجد در کردستان را کند و به نسبت تعداد مساجد استان کم عنوان کرد و افزود: این آهنگ رشد با برنامه پنجم توسعه هماهنگ نیست زیرا تعداد کانون های مساجد در کردستان تا پایان سال 94 باید به بیش از 500 باب برسد که لازم است این روند رشد بیشتری داشته باشد.
دبیر کمیته حمایت و نظارت بر موسسات فرهنگی و هنری در حوزه معارف دینی ستاد عالی مساجد کشور با اشاره به فعال بودن بیش از 8 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد فعال در مناطق روستایی، اظهار کرد: در حال حاضر 631 کانون تخصصی در 22 رشته در مساجد کشور در حال فعالیت هستند.
پایان پیام/
نظر شما