سند راهبردی گردشگری مذهبی باید تدوین شود

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: نیازمند تدوین سند توسعه و مدیریت گردشگری مذهبی و شناسایی بازار هدف هستیم و باید سند راهبری گردشگری مذهبی را تدوین کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، داوود محمدی در نشست با مسئولان اداره کل اوقاف در آستان مبارکه چهارانبیاء شهر قزوین بیان کرد: ایرانی ها از قدیم الایام هنگامی که حقیقتی در عالم تجلی می کرد بی درنگ آن را تائید کرده و می پذیرفتند و قدرش را می دانستند که بزرگترین حقیقت عالم وجود یعنی اسلام را پذیرفتند.
 

وی ادامه داد: امامان جلوه ای از اسلام هستند که با لطف الهی از وجود ائمه معصومین (ع) و فرزندان آنها، علما و فضلا و شاگردان ائمه در ایران موجب برکت همگان شده است.
 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: استان قزوین از لحاظ دارا بودن امامزادگان و اماکن متبرکه جزو استان های ممتاز کشور است که توانسته با اماکن شاخصی همچون امامزاده حسین (ع) و چهارانبیا (ص)، به عنوان چهارمین حرم اهل بیت (ع) مفتخر شود که این را باید حفظ کرده و در تثبیت جایگاه آن گام برداریم.
 

وی عنوان کرد: به لطف زحمات و اقدامات مدیر کل اوقاف و همکاران شان شاهد رونق فعالیت های اقتصادی و فرهنگی مطلوبی در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه هستیم و باید گام های موثری را با حمایت و مشارکت تمامی دستگاه های مرتبط در راستای گردشگری مذهبی برداریم.
 

محمدی در ادامه با اشاره به اهمیت گردشگری مذهبی گفت:‌ گردشگری مذهبی ظرفیت آن را دارد که بیشترین درآمد را نصیب کشور مقصد کند زیرا این نوع گردشگران، بیشترین نذورات را دارند.
 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: استان قزوین با ثبت 2 هزار اثر تاریخی مقام اول کشور را به خود اختصاص داده و شاهراه بودن و در مسیر جاده ابریشم قرار داشتن جایگاه خاصی به این استان داده است.
 

وی تأکید کرد: حوزه گردشگری مذهبی زمانی ارزشمند است که آن را به دارایی تبدیل و به عنوان یک محصول به مردم ارائه کنیم که در استان قزوین با وجود امامزادگان و بقاع متبرکه به صورت یک مجموعه متوازن در کنار یکدیگر قرار گرفته و این نشان از اهمیت اقتصادی و فرهنگ گذشته ایران اسلامی در این منطقه دارد.
 

محمدی خدمات اوقاف در حوزه گردشگری مذهبی را رضایت بخش دانست و گفت: خدمات و اقدامات اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین در حوزه گردشگری مذهبی و معرفی امامزادگان و بقاع متبرکه استان رضایت بخش است اما برای دستیابی به مطلوب نیازمند تدوین سند توسعه و مدیریت صنایع گردشگری مذهبی و شناسایی بازار هدف هستیم و باید سند راهبری گردشگری مذهبی را تدوین کنیم تا به شاخص های خوبی دست پیدا کنیم.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، وی خاطر نشان کرد: قزوین همانند موزه ای است که همه چیز در این شهر وجود دارد و این داشته ها باید با تدوین سند توسعه و برنامه ریزی منسجم تبدیل به دارایی شود.
 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بقاع متبرکه ای نظیر چهار انبیا و امامزاده حسین (ع)، مجموعه تاریخی سعدالسلطنه، مناطق نمونه گردشگری، مسجد جامع عتیق، کلیسای کانتور، گراند هتل، قلعه حسن صباح در الموت از جمله ظرفیت هایی است که باید در توسعه گردشگری اعم از مذهبی و تاریخی مورد توجه قرار گیرد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 350967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha