انجام کارهای فرهنگی نیاز به گفتمان سازی دارد

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر شناساندن فعالیت های فرهنگی به مردم، اظهار کرد: انجام کارهای فرهنگی نیاز به گفتمان سازی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائمشهر، شامگاه گذشته (17 اسفند) دردیدار مدیران مسئول، ائمه جماعات و فعالان فرهنگی شهرستان های قائمشهر، سیمرغ و جویبار با وی به مناسبت 18 اسفند، بیست و یکمین سالروز تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد، گفت: در نظام هستی، اراده الهی برای تکامل و پیشرفت بشریت علاوه بر نیاز به یک پناهگاه معمولی و نیاز به یک پناهگاه فکری و معنوی بیشتر مورد توجه است.


وی اظهار کرد: منظور از امواج فتنه از آسمان در حال حاضر همان امواج رسانه و ماهواره است که با شتاب بسیاری درصدد شبهه افکنی و اشاعه فساد و فحشا در جامعه است که برای مقابله با آن؛ مساجد می توانند جوانان را واکسینه کنند.


آیت الله معلمی با اشاره به اینکه در کشور تاجیکستان با مذهب لاییک، جوانان زیر 18 یا 20 سال حق ورود به مساجد را ندارند و در صورت انجام این کار، پدر آن جوان جریمه می شود، بیان کرد: نظام غیر دینی از حضور جوان در مساجد جلوگیری می کند درصورتی که نظام الهی حتی تشویق هایی نیز برای ورود جوان به مساجد دارد.


نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: کعبه، قبله و جهت نماست و هدایت کعبه را باید به تمام مساجد، تسری داد و اگر فضای برکت و هدایت نباشد، سمت و سوی حقیقی خود را حفظ نکرده است هر چند که قبله ظاهر را حفظ کرده باشد و قبله حقیقی و مرکز هدایت و برکت برای تمام بشریت و خانواده است.


برای کارهای فرهنگی، هزینه و کار کم می شود

وی گفت: متاسفانه برای کارهای فرهنگی، هزینه و کار کم می شود و انجام کارهای فرهنگی نیاز به گفتمان سازی دارد و اهمیت کار فرهنگی را باید بشناسانیم.


آیت الله معلمی با اشاره به اینکه علت اینکه امام خمینی(ره) از مسجد به عنوان سنگر یاد کرد باید به خوبی تبیین شود، اظهار کرد: مسجد، مایه مباهات جهان اسلام است و در آن به آموزش قرآن، احکام و آداب و رسوم زندگی و همچنین به رفتار و سبک زندگی نیز پرداخته می شود.


امام جمعه قائمشهر با اشاره به اینکه در بعضی از نقاط در کنار مساجد، مکان هایی ساخته شد که به برکت مسجد است، بیان کرد: جوانان را فقط با آموزش قرآن و احکام نمی توان سرگرم ساخت بلکه باید برای آنها فعالیت های سرگرمی و جذاب مانند سالن های ورزشی نیز ساخته شود.


وی ابراز کرد: انجام کار فرهنگی در کشور زیاد صورت می گیرد اما با وسعت هجمه و شبیخون دشمنان، جوابگو نیست و کم است و نسبت به آن نیاز به اهتمام و توجه بیشتر دارد.


قصه های قرآنی برای سبک زندگی مفید است

آیت الله معلمی به نمایش قصه های قرآنی و سرگرمی و مفید بودن برای سبک زندگی اشاره کرد و افزود: تمام قصه های قرآنی، بعد تربیتی، آموزشی، اعتقادی و آموزش زندگی دارد که در قصه یوسف و برادرانش و همچنین لقمان بُعد سازندگی و آموزش زندگی بسیار است.


نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: همانطور که مردم در عزاداری امام حسین(ع) مشارکت دارند در ساخت مسجد نیز همکاری کنند زیرا این کار به هدر رفتن مال نیست بلکه سرمایه است و در این کار بایستی فعالیت بیشتری صورت گیرد و صرف ثلث اموال به انجام کارهای فرهنگی از مصادیق خیرات مطلق است.


مقام معظم رهبری، دغدغه در خصوص فرهنگ دارند

وی افزود: مقام معظم رهبری، دغدغه در خصوص فرهنگ دارند و هرچند که وزیر ارشاد از رفع دغدغه استقبال کردند اما این امر باید در عمل، اجرایی شود و تاثیر گذار باشد.


آیت الله معلمی اظهار کرد: انس، ترغیب و تشویق جوانان به مساجد موجب عزت و افتخار است و نسبت به این مهم باید تلاش بیشتری صورت گیرد.


پایان پیام/

 

کد خبر 350935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha