به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، شامگاه گذشته (17 اسفند) در دیدار مدیران مسئول، ائمه جماعات و فعالان فرهنگی شهرستان های قائمشهر، سیمرغ و جویبار با آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائمشهر به مناسبت 18 اسفند، بیست و یکمین سالروز تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد اظهار کرد: در کتاب مدرس الوسائل علامه محدث نوری از پیامبر(ص) آمده که وقتی پلیدی ها و زشتی ها در شهری نازل شد به مساجد پناه ببرید.
وی با اشاره به اینکه این سخن پیامبر (ص) تعجب بسیاری را برانگیخت، ادامه داد: امواج ماهواره ای در زمان حاضر به خانه ها وارد شد و مسجد بهترین فضای آموزش آموزه های دینی و در امان ماندن از هجمه دشمنان محسوب می شود.
فوقی اظهار کرد: اولین کار خدا بر روی کره زمین، ساخت مسجد بود و این امر درس بزرگی برای تمام مسئولان نظام است.
مسئول دبیرخانه فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به ساخت مسجد قبا در مدینه، این مکان را ثقل کار فرهنگی بیان کرد و افزود: امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران نیز با سخنرانی در مسجد سلماسی قم و مسجد شیخ انصاری در عراق به افشای فعالیت انقلابی خود، اقدام کردند.
وی با تاکید بر اهمیت مسجد در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس، ابراز کرد: در حال حاضر مسجد، مستحکم ترین فضا برای مقابله با نظام سلطه و بهترین محل کاهش آسیب های اجتماعی است.
فوقی به جلسه اخیر نمایندگان خبرگان رهبری با مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: معظم له فرمودند که ما افتخار می کنیم به جوانان مومن و متدین و قدر این جوان ها را بدانیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با بیان اینکه مقام معظم رهبری به انجام کارهای فرهنگی برای جوانان، دغدغه داشتند، ابراز کرد: برای ساخت و تعمیر مسجد کمک می شود اما برای کارهای فرهنگی، کمکی صورت نمی گیرد و این معضلی است که متاسفانه تاکنون برای رفع آن فرهنگ سازی نشده است.
وی اظهار کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری برای مقابله با تهاجم فرهنگی، کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سال 1371 تشکیل شد.
فوقی ادامه داد: مساجد و کارکردهای مساجد همانند صدر اسلام باید احیا شود که برای رسیدن به این مهم، تاسیس کانون های مساجد در مصوبه 302 انقلاب فرهنگی تصویب شد و همچنین مجلس شورای اسلامی در بند و، ماده 9 به کانون مساجد پرداخت.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه دولت بحث توسعه فرهنگی روستاها را به کانون های مساجد واگذار کرد، متذکر شد: 933 کانون فرهنگی و هنری در سطح استان مازندران و 230 کتابخانه عمومی در مساجد تشکیل شد و هزار و 628 مسجد، مجری طرح تلاوت نور و در 875 مسجد، تفسیر همراه اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه یک ریال از بودجه عمرانی استانداری در سال 92 برای کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، محقق نشد، ادامه داد: دیدار با مقام معظم رهبری و سفارش به استاندار و مسئولان برای بودجه از مطالبات دبیرخانه کانون های مساجد این استان است.
فوقی تصریح کرد:تعدادی از بودجه ها، کشوری بود و بخش عمده را دولت به مسجد اختصاص داد که توانستیم آنها را جذب کنیم.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران بیان کرد: مقام معظم رهبری در جمع روحانیان سال گذشته در بجنورد فرموند که من سفارش می کنیم که کانون های مساجد را فراموش نکنید و مطابق نیاز جوانان، برنامه داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما