تصمیم گیری صحیح با مشخص شدن مرزها/خلیج گرگان باید به گلستان واگذار شود

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی گفت: با مشخص شدن مرزهای جغرافیایی گلستان، می توانیم تصمیم گیری های صحیح داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمدجواد نظری مهر، نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن در مجلس شورای اسلامی، امروز (17 اسفند) در جمع خبرنگاران افزود: مرزهای استان از سمت شرق با مازندران و از سمت غرب با خراسان شمالی و در قسمت جنوبی استان مرز مشترکی با سمنان داریم که باید پیگیری و مشخص شود.


وی ادامه داد: مرزهای استان از قسمت گمیشان، بندر گز و بندر ترکمن، در زمانی که از مازندران جدا نشده بودیم توسط استانداری مازندران دیده شده و در وزارت وقت حدود و ثغور مرزهای جغرافیایی بندر ترکمن و بندرگز مشخص شده بود.


نظری مهر با اشاره به جدایی گلستان از مازندران، خاطرنشان کرد: اکنون پس از حدود 17 سال جدا شدن از استان مازندران و با تغییر دولت ها، استانداران و معاونت ها یکی پس از دیگری، همچنان مشخص کردن مرزهای گلستان نا مشخص و به تعویق افتاده است.


نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این خصوص ظلم بزرگی به استان گلستان شده، اظهار داشت: بلاتکلیفی در تعیین مرزهای استان، تاثیرات بدی به لحاظ اقتصادی و رشد پروژه های سرمایه گذاری در استان بر مردم گذاشته است.


وی بحث مرزها را از اهداف مهم در مجلس هشتم عنوان کرد و بیان داشت: پس از چندین سال پیگیری های پیاپی و ارائه مستندات به هیئت دولت و جلسات متعدد با رئیس جمهور و وزیر کشور توانستیم قول مساعدت ایشان را در این خصوص بگیریم.
 

خلیج گرگان باید به گلستان واگذار شود
نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی مشخص شدن تعیین مرزهای استانی، اعلام وضعیت خلیج گرگان و دیگر بخش ها را از حقوق اصلی مردم برشمرد و افزود: همانطور که خلیج گرگان با همبن نام در کتاب ها ثبت شده است، باید به گلستان واگذار شود.


وی با اشاره به در اختیار داشتن بهترین دریا و طبیعت در استان، اذعان داشت: اکنون به دلیل عدم تصمیم گیری در بحث توریسم، گردشگری، صید و صیادی و کشتیرانی به دلیل مخالفت های مازندران در این زمینه مواهب طبیعی استان به هدر رفته و رو به نابودی می رود.


نظری مهر با تاکید بر اینکه بنادر استان گلستان و قدمت چهار هزار ساله صنعت کشتیرانی در این استان، بیان داشت: امروزه با وجود شرایطی که به تنهایی قادر به تصمیم گیری در آن نیستیم باید از خودمان بپرسیم در طول 175 کیلومتر سواحلی که مربوط به گلستان است، چه تعداد قایق به آن وارد کرده ایم.


نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح سوالی از وزیر نیرو، تصریح کرد: چرا باید با گذشت 17 سال از عمر استان گلستان و با توجه به نیاز استان به نیروی برق در جهت رشد و توسعه، همچنان باید جیره خور برق مازندران باشیم و آنها برای ما تصمیم گیری کنند.


وی ضمن تاکید بر مشخص کردن حدود و ثغور مرزهای استان، تصریح کرد: ما تابع قانون هستیم و در این زمینه از دولت می خواهیم حق قانونی استان گلستان را به مدیران و مسئولین آن دهند تا بتوانیم تصمیمات لازم برای استان اتخاذ کرده و از مشکلات موجود خارج شویم.


منفک سازی راه آهن گلستان از مازندران از ضروریت های استان است
نظری مهر منفک سازی راه آهن گلستان از مازندران را از ضرورت های استان گلستان عنوان کرد و اظهار داشت: این برای استان ما ننگ است که با وجود در اختیار داشتن استعدادهای بسیار، هنوز باید از سر ریزهای استان مازندران استفاده کنیم.


نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن در مجلس شورای اسلامی به راه اندازی راه آهن از زمان قبل از انقلاب اشاره کرد و افزود: تا کنون باید میلیاردها تومان سرمایه گذاری در این زمینه می کردیم که متاسفانه به دلایل مختلف رو به نابودی رفته و چیزی از آن نمانده است.


وی با بیان اینکه راه آهن و دریا مکمل یکدیگر هستند، اظهار داشت: زمانی که یکی از آنها حذف شد، اشتغال، سرمایه گذاری و دریانوردی ما نابود شد.


نظری مهر خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در شهرهایی که سبقه دریانوردی نداشتند مانند امیر آباد یکی دیگر از کم لطفی ها بود در حالیکه به استان گلستان که زمانی مرکز چنین فعالیت هایی بود، کوچک ترین تخصیصی هم صورت نگرفت.


نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی اذعان داشت: ما برای حفظ مرزهای کشور تا پای جان ایستاده ایم و مستندات لازم وجود دارد، حال با توجه به این موضوع دولت نباید از حمایت های خود از استان گلستان در این زمینه دریغ کند.


عدم یکسان سازی قیمت محصولات کشاورزی با پایه جهانی بزرگترین ظلم به کشاورزان است
نظری مهر درخصوص توسعه استان، گفت: توسعه کشور با توجه به اینکه انقلاب ما الهی است و همیشه تهدیدهایی نسبت به آن از سراسر دنیا وجود داشته، باید به سمت انقلاب وزارتخانه ای برود.


نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی افزود: در بخش کشاورزی اگر قیمت محصولات با پایه جهانی یکسان نشود، بزرگترین ظلم به کشاورزان را روا داشته ایم که در راستای تحقق انقلاب اداری باید بدان رسیدگی شود.
 

وی در خصوص بحث بنادر کشاورزی و دیگر موارد، اظهار داشت: یکسان سازی در زمینه های مختلف باید مد نظر قرار گیرد، تا با گسترش آن شاهد توزیع برابر سرمایه در بخش ها و مناطق مختلف باشیم.


پروژه بندر خواجه نفس جز سودجویی برای عده ای چیزی نداشت
نظری مهر عنوان کرد: شهرستان های بندر گز و بندر ترکمن پس از عوض شدن دولت ها طی سال های گذشته، به فراموشی سپرده شده که نشان از کوتاهی مسئولان در پیگیری مسائل مربوطه دارد.

 

نماینده مردم کردکوی، بندرگز و بندرترکمن درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: در همان جدایی گلستان از مازندران، بندرگز به عنوان جایگاه توریسم گردشگری و بندر ترکمن به عنوان جایگاه مسافربری در نظر گرفته شد که متاسفانه پس از تغییرات دولت های وقت این مهم به فراموشی سپرده شد.


وی در خصوص بندر خواخه نفس، گفت: عقد قراردادی ناکارآمد با فردی که نگاه توسعه ای به موضوع نداشت، جز فراهم کردن زمینه سودجویی برای عده ای، چیزی به دنبال نداشت، در حالی که با رشد و توسعه صحیح آن می توانستیم استان را از یک گردش کاری و رشد اقتصادی بهره مند سازیم.


نظری مهر بازهم بر ایجاد انقلاب اداری تاکید کرد و تصریح کرد: باید با فراگیری انقلاب اداری به دنبال قرارگیری هر چیز در جای خودش باشیم و نباید با برداشتی ناصحیح آن را تشویش اذهان عمومی تلقی کنیم بلکه باید آن را نوعی ضرورت بدانیم.

 

 

 

نماینده مردم کردکوی، بندرگز وبندرترکمن درمجلس شورای اسلامی در خصوص پالایشگاه های استان، اظهار داشت: با توجه به پیگیری هایی که از قبل در خصوص پالایشگاه کاسپین در گلستان شد، اما به هر جهت و به دلایل مختلف نه دولت و نه مسئولان استانی نتوانستند پیگیری کنند.


وی با اشاره به اینکه استان گلستان همچون آزمایشگاهی برای برخی مسئولان در زمان مسئولیتشان بود، بیان داشت: مسئولان با توجه به وجود پتانسیل های موجود در استان، به جای آنکه به دنبال گرفتن حق استان از دولت باشند، اما اقداماتشان با درگیری های سیاسی اعمال می شود.


نظری مهر در بحث برداشت نفت، خاطرنشان کرد: کشورهای دیگر از مخازن سطح کشور بهره می برند در حالی که ما خود در این زمینه ضعیف عمل می کنیم که این مهم نشانه ضعف در زیرساخت کشور است که باید جهت رفع ایرارات وارده، موازی کاری ها را کنار بگذاریم.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 350808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha